Onda smo se dogovorili. Kupicu neku mašinu presilidnu i cao
Probao sam vajpove one i ambrele s borovnicama itd drzi me solidno jeri imaju neke soli ne razumem se u to
Ima ukus Marlbora rece mi ova devojka tako da reseno je
Ne mogu sumsko voce
Mada probao sam ananas i ukus kapucina i borovnice nije gejaski nesto puno
Kafa je skroz uredu
Imas dva tipa nikotina, freebase (normalni nikotin) i nikotinsku so. Razlika je u tome sto u normalnom nikotinu sto vise mg ima to vise grebe grlo i nos, pa ne moze da bude jaci od 18mg, a nikotinska so moze da ima i 50mg a da opet ne osecas jacinu. Ja sam se skinuo sa cigareta sa nikotinskom soli od 20mg, sad cepam obican nikotin od 10mg.
Sad ti vidi sta ti vise prija sto se tice tipa nikotina. A sto se tice ukusa, tu se oslanjaj iskljucivo samo na sebe, jer svako ima svoju percepciju, nesto sto je nekome wow je drugome sranje i obratno.
Sirotiljska spika alert :
Kolko je to u parama na startu, mislim na sam uređaj plus kasniji mesečni troškovi?
Interesuje me razlika u ceni pošto mi pakla košta 340 kinti na dnevnom nivou
Jebo me pas kad sam opet počeo da pušim letos, a batalio nisam pušio preko 4 godine
Pa to je za batine posle 4 godine
8, 9 k mašina 500 dinara ulje koje traje 3, 4 dana i grejac 500 dinara jednom na 20 dana ili mesec zavisi koliko cucaš
Jesam za batine, znam. Nznm jednostavno šta me ae da kažem nateralo, jer nisam u tom periodu ni iz zajebancije palio čak i kad sam bio ono dobrano pijan, besan, nervozan itd itd.
Samo mi kvrcnulo jednom na poslu daj brt jednu pljugu koja mi je stvarno bila odvratna tad, ispuškao jedva trećinu i ugasio.
Onda sutra isto tako.
Sledeće nedelje sam kupio kolegi i sebi po paklu
Vako brate, da kupis solidnu i ozbiljnu masinu na pocetku stotak evra, sa zicicom i vatom sam da menjas grejace oko 1000 kinti, i da kupis sam sastojke da muckas tecnosti 10000 kinti, miran si u sledecih godinu dana. Znaci oko 2000 mesecno
Ima dosta studija na tu temu. U sustini lazu narod da je to sranje, vape je buducnost, 95% je zdravije od cigarete dokazano.
A posle ovo sto kaze Sale, ako mislis da ti odgovara, investiras 100 evrica u neki dobar mod i atomizer i milina.
A ako vec imas samo Umbrellu na raspolaganju, Liqua tecnosti jesu najbolje, meni licno Cuban Cigar odlicna, malo skuplja, ali vredi.
https://youtu.be/MI4wFddgafI
Onda smo se dogovorili. Kupicu neku mašinu presilidnu i cao
Probao sam vajpove one i ambrele s borovnicama itd drzi me solidno jeri imaju neke soli ne razumem se u to
Ima ukus Marlbora rece mi ova devojka tako da reseno je
Ne mogu sumsko voce
Mada probao sam ananas i ukus kapucina i borovnice nije gejaski nesto puno
Kafa je skroz uredu
Naravno da se kriju studije znas koje su pare na cigarama haha
Imas dva tipa nikotina, freebase (normalni nikotin) i nikotinsku so. Razlika je u tome sto u normalnom nikotinu sto vise mg ima to vise grebe grlo i nos, pa ne moze da bude jaci od 18mg, a nikotinska so moze da ima i 50mg a da opet ne osecas jacinu. Ja sam se skinuo sa cigareta sa nikotinskom soli od 20mg, sad cepam obican nikotin od 10mg.
E to mi je isto rekao i neki lik sto se jebava sa tim
Sad ti vidi sta ti vise prija sto se tice tipa nikotina. A sto se tice ukusa, tu se oslanjaj iskljucivo samo na sebe, jer svako ima svoju percepciju, nesto sto je nekome wow je drugome sranje i obratno.
Ma jasno
Što bi rekao Šomi23 ukusi su različiti reče mačka i pojede svoje govno XD
Hvala vam ljudi
Sirotiljska spika alert :
Kolko je to u parama na startu, mislim na sam uređaj plus kasniji mesečni troškovi?
Interesuje me razlika u ceni pošto mi pakla košta 340 kinti na dnevnom nivou
Jebo me pas kad sam opet počeo da pušim letos, a batalio nisam pušio preko 4 godine
Pa to je za batine posle 4 godine
8, 9 k mašina 500 dinara ulje koje traje 3, 4 dana i grejac 500 dinara jednom na 20 dana ili mesec zavisi koliko cucaš
Zavisi koliko pušiš zapravo, mene dan košta soma dinara možda malo manje
I ženu 700 tipa
Jesam za batine, znam. Nznm jednostavno šta me ae da kažem nateralo, jer nisam u tom periodu ni iz zajebancije palio čak i kad sam bio ono dobrano pijan, besan, nervozan itd itd.
Samo mi kvrcnulo jednom na poslu daj brt jednu pljugu koja mi je stvarno bila odvratna tad, ispuškao jedva trećinu i ugasio.
Onda sutra isto tako.
Sledeće nedelje sam kupio kolegi i sebi po paklu
Vako brate, da kupis solidnu i ozbiljnu masinu na pocetku stotak evra, sa zicicom i vatom sam da menjas grejace oko 1000 kinti, i da kupis sam sastojke da muckas tecnosti 10000 kinti, miran si u sledecih godinu dana. Znaci oko 2000 mesecno
Brate, ili pušiš cigarete ili prekini skroz.
O čemu vi ovde, pušim ulje sa ukusom lubenice, kolko ti traje baterija, ovaj uređaj bolji..
Alo bre, ko vegane da slušam kad pričaju kako da naprave ćevape od cvekle i šargarepe!
Pseto88 se u grobu okreće.
U tom slucaju popusi moj veganski kurac nabrekao od poboljsane cirkulacije
Znam da trolujes, ali svejedno
veganski kurac nabreko od cirkulacije