Puši ga Profe

1. lolo kameni brani temu kao sevast nekoc vaccinu, nije islo po njegovom, tako i ovo

L O K
    O
    K

2. U jeee već je 46 minuta iza ponoći a nisam nahranio Profa kurčinom

Profeee kurčinaaaaaaaa

3. Kako su te žene zlobne brate ti ih voštuješ i ljubiš im stopala, a one te ogovaraju i kuju planove da ti se useru u život ako će im to doneti makar i pet para

4. nisam pricala bre ni sa kim od ovih kuraca ne povezujte me ostavite me na miru vise
    ja sam samo zamolila da me niko ne spominje ne izmislja lazi o meni i iznosi privatne podatke; i uplicete me odmah da pravim neku dramu
    dovoljno sam torture, vredjanja i pljuvacine pretrpela ovde

5. Jel ste pričale ti i Toma na skajp ili na vajbor?

Ne. Ne moraš da budeš sasvim dementan da zaključiš da Vuk radi ono što radi, sudeći po ljudima koji pišu na forumu on to radi skoro deceniju unazad, čim vidi ženski niknejm, ili slično. A i poremećen je, to se vidi. Nego sam se uzdržavala da ga prozivam opet ovde i kačim sebi na vrat da me opet pljuje po forumu i kači raznorazne slike ljudi, prepiske i sranja ... što je u njegovom duhu. Što jelte radi i kod mene u pvt-u, šalje mi slike prepiski i svega živog, ljude s fejsa, njihove slike, priča ko je s kim bio ... osoba asocijalna sasvim, osoba koja žudi da u životu ima nekog, umesto da udomi psa on se bavi uhođenjem žena, i ljudi. Zna ko se kako zove sa sajta, ladno sve zna ... ja ti, druže imam za onih mesec dana dok nisam ulazila blizu 200 stranica njegovih pvta koje nisam čitala naravno. Da me nikada nije napao - nikada ne bi ni obratila pažnju na njega. U pvtima kleo mi je tatu, sina i neke moje svetinje što je za mene neoprostivo i to sve samo jer ne želim da komuniciram sa njim. Prvobitno reagovala sam, smatram da na mom mestu svako bi. Pošto sam shvatila da je ozbiljno bolestan, može da piše šta god želi i dubi na kurcu. Bilo bi lepo da ga Prof stvarno banuje, nastao bi blaži oblik blagostanja ovde. Toliko o nebitnom stvoru. I više me manite degenerika. Dosta mi ih za tri života. Postoje ljudi koji me itekako vole i žele da budem na sajtu. Par njih mi je sasvim dovoljno. I ne samo mene - lik ometa svakog ovde. Ako vam je bez njega dosadno ozbiljno ste u problemu.

6. Iako sam oklevao da se ulogujem, morao sam to da učinim zbog gnusnih kleveta i laži iznetih od autora iznad. Sve je laž do laži, najbesprizornije i najodvratnije vrste. 2200 stranica uzajamne prepiske! Da, srao sam o Tomi, da, ona je protivpravno podelila nečiju privatnu sliku javno za šta može i krivično da odgovara. E sad, da li je to razlog da mentalno nestabilni autor iznad dobije još jednu epizodu svoje bolesti u kojoj ću ja biti njena žrtva? Ne može! Ne i ne. Ne dopuštam to! Ne dopuštam bolesne poruke koje sam dobijao i preteće na viberu i whatsapp-u. Bolesnici treba da se leče ako im nije dobro i ja sam previše ćutao.

Kako bi vama bilo da neko vašu fotografiju objavi na ovom šaljivom sajtu javno? I umesto da autor iznad traži sankcionisanje nje, meni sere i vredja me na isti način kao pre cmizdri mi, viče, uznemirava me i zove me.

7. Pozdrav dr .Crv

Da, srao sam o Tomi, da, ona je protivpravno podelila nečiju privatnu sliku javno za šta može i krivično da odgovara.

Lol.

Srao o kojekome kojekuda i iznosio privatne podatke - ne vidi prostora za krivičnu odgovornost

"deljenje nečije privatne slike", a ono skrinšot prepiske - krivična odgovornost.

Mrzi me mim da pravim, ali ima prostora.

8. Oklevaj da se uloguješ.

9. Druže, je l sam je ja zvao imenom? Ne. Samo sam izneo informacije javno dostupne na ovom forumu. Svi autori znaju da je bila sa Moradom, Todrmilom, Rojkenom, kao i sa Mordossom/Kamenofilom.

10. Uostalom, to su nadimici tako da je njen identitet zaštićen.

11. To su nadimci, samo što si ime jednog od ovih napisao na drugoj temi prekjuče. Voliš da se kurčiš šta o kome znaš, ma šta sad pokušavao, ali ono, to je baš jadno bitisanje i svrha.

Bilo već takvih likova na sajtu, zato i imam fleševe, pa ti nepotrebno mnogo pažnje posvetih sada.

12. Da li sam ja prvi koji je to prekjuče učinio, ili je u pitanju autor Mordoss/Kamenofil?

13. Ja samo tražim da ljudi budu sasvim fer. Znači autoru Kamenofil je dopušteno da bezbroj puta ponavlja nečije ime i to je ništa kao haha Kamenofil se šali

14. https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3720#post_4167039

Ovo dragi moji, i posle ja delim nešto. Devojka je ladno podelila nečiju privatnu konverzaciju JAVNO i to sa fotografijama i imenom. I to sa fotografijom maloletnog lica

15. Molim vas sve - ovo je tema za napušavanje mene, prepirite se po FB, viberu itd. Nemojte operativnu temu spemovati, hvala.

16. Postoje ljudi koji me itekako vole i žele da budem na sajtu.

Cara i Melk, da

Preloše priče ovde aj pomerite se negde drugde treba da podojim Profa kurcem

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.