SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. alo ne može mi crnca pre litvanaca, moramo mi da budemo poslednji bastion i kraj priče

2. Da sam predsednik saveza, avion za Denver, kaem druze, ti si Mesija bukvalno, nikad takvog nismo imali, ti si glava tima, ti biras igrace, stavljas veto na igrace, ko-selektor ces bukv biti sa pristupacnim i normalnim likom kao sto je Miloje, plus ste zajedno rasli on kao trener ti kao igrac.
    Ako hoces da igras sa 5 kuridza jer ti to odgovara u viziji igre, dovodimo ti 5 kuridza.

Naravno, medijski to nece procuriti nikada.

Jedini uslov je da ne blokiras nekog stranca samo zato sto je stranac.

Medalja svako ali svaaaako prvenstvo.

3. Backup opcija za slucaj da Jokic nece, ideš u rebuild sa u25 igracima, Jovic, Poku, Smajli itd.

4. prelejm spikica da je sns problem u sportu

jbt u zadnji 20 god nismo bili uspesniji, repka, stadioni novi, twinsi u basketu.

Jedino gde je vucicev greh i gde se jasno vidi njegov hejt prema partizanu je fk partizan. I to radi sa ciljem jer je cigan. Al zato kompezuje u basketu. Mora stado biti zadovoljno.

5. Problem fiba prozora nama i nije problem jer imamo pul od 50 likova koji mogu da iznesu makar na mišiće svake kvalifikacije, iako znaju da nece igrati prvenstvo, jer iz nekog razloga kult repke i dalje neeeekako postoji.

Mada i to ce postati problem za par godina.

Sve sam vam bre resio, sve.

Pesic trener + insistiranje samo na domacim igracima= plasman od 8-12.

Jel moguce da to niko ne kapira

6. da ali nam je čist
    O B R A Z
    B
    R
    A
    Z

7. Caro, u vaterpolu smo unisteni. Odbojka nam umire. Rukomet umro 2012. Kosarka zadnjih 6 godina ozbiljni samari. Fudbal se koprca, paradoksalno.

O kojim uspesima pricas lol. O 3x3 basketu lol. To je snuker bukvalno. Ne kapiram lozenje na taj polusport.

Da, kompenzuje u basketu, bukvalno blokirao miroticev dolazak.

8. Sad opet upadamo u vrzino kolo vucko za sve kriv jbg

9. Imam neki filing da bas sto je ovako napeto jokara ce kaze da na kraju dana kada se napije piva iz limenke a posle poziva precednika.

Jebes karija kad vucko pozove svi su na aport

10. Јоле, Јоле ниси ми јасан.

11. zato daj ove naturalizovane crnce i osvajamo, kad nece deran ima ko oce

12. pa ne voli dečko košarku šta ga smarate koj kurac

13. Jbg, nece ni micic. Prica ne mirise na dobro jos od sut karte teu. Ne radi se to tako kapitenu. Bukv losa hemija i sta sad jokara da ide da gubi lajf ko prosli put, dajte to raduljici da radi

14. nego šta nego da je tako
    simpatični konjušarski omladinac sa fejsbuk žalopojkom iz školskih dana 'otje neko na basket :((('
    danas: e neću ja da igram ae pozz do sledeće ispale

15. Zato se i čekalo ovoliko, molili ga.

16. Mada Mocart sport ekskluzivno saznaje...

I onda svi prenesu istu vest, pa i da se lomio ako pogleda komentare može samo da kaže, terajte se u kurac.

17. небитан спорт лоцк тему под хитно

18. је л ја то чујем да српски џордан не иде на свецко у кошарки па људи моји јели то могућеееееее

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.