Humor
  • melkijades

Kao i za muzikom, gotovo svaki čovek ima potrebu za smehom i zabavom - ali opet, kao i kod muzike, različite ljude zasmejavaju različite stvari. Neko se kida na Žikinu dinastiju i gadi se džekesa, kod drugih je opet obrnuto; masa ljudi voli stendap komediju, ali preferira jedne komičare dok su im drugi smarači, koji su ostalima opet zabavni...Od čega zavisi? Inteligencije, obrazovanja, nekakvog smisla? I kako tačno da kategorišemo humor?

• melkijades

Trebalo bi pokušati stvarno kategorizovati humor, od onog seljačkog i glupog do bola, preko sofisticiranog, do krajnje odvratnog. Kontam da tipa kursadžije, dinastija itd idu u jednu istu, saut park, džekes i drawn together takodje u istu, iako postoje razlike naravno.

• A

Odlična tema. Napisala bih štošta ali se bojim da će ispasti kao i uvek neko gadno sranje. Bolje da ćutim.

• k

Brt kako si strpao džekes i saut park u istu kategoriju?

• В

Напиши штошта.

• melkijades

Sautpark i džekes taj neki ikstrim agresivni humor, mada se razlikuju jedno od drugog naravno.

• Š

Sautpark je najuzvišenija forma satire verovatno ikada

džekes je golo govno haha gle ga skočio pa pao i polomio nogu ja hajvana

• melkijades

Da Džekes je golo govno totalno. Za SP se ne bih složio pošto su vremenom i sami postali svojevrsan establišment, a i siluju baš mnogo. Neke stvari su im fenomenalne i dalje, da. Meni najviše odgovara Alan Ford, vrv jer sam odrastao uz njega. I Dejv Čapel. I naši filmovi neki matori, Radovan Treći i još nekih malo stvari, ostalo mi je jednostavno neduhovito. E da TLN je bio genijalan, naravno.

• Mali Mujo

Iz rubrike bravo komsije, Pervanova Vecernja Skola i Bitange i Princeze

• k

Viza za budućnost, još blam osećam. Bravo komšije.

• Chule37

Što se vrste humora tiče, najviše volim sarkastičan humor. Ne volim nasilan humor tipa Džekes.

• mesni narezak

mene samo rastužuje kako negde postoji neko ko misli da je big beng firi smešan.

• Galantni kosovac

Komsije su generalno operisane od humora, nevezano za format. Serije/filmovi/mimovi, sacuvaj me Boze sta ti ljudi rade

• хезно

džekes je golo govno haha gle ga skočio pa pao i polomio nogu ja hajvana

hahahaha to šmokljo, meni je džekes u fazonu 5. smo razred osnovne na informatici i okupimo se svi da na jutub gledamo fail compilation 2023.

• хезно

ja npr. nikako ne volim onaj "random" humor ali mnogo volim neke ironične mimove i interne fore, samo ako imaju smisla

• Mali Mujo

Pisao sam davno, meni je Drzavni Posao npr golo mudo, a znam gomilu ljudi koji su drkali na to, pokusavao sam gledati x puta i uvijek isti rezultat

• Š

isto, previše sam nevojvođanin izgleda

• Chule37

Zato što pišeš "uvijek" zato ti je golo govno, da pišeš "Ujvidek" bilo bi ti top.

• melkijades

Ja državnog posla pogledamo dve epizode možda.