Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Господин https://www.youtube.com/watch?v=oi6i2ACRN7A
Ako mogu da biram zelim opnokrilca
Tukao je i mene i dete
I ofc vuk samotnjak na profilnu kod avvi zagledan u pucinu.
Vuk---->dr. Vuk
Nista slucajno nije!!!
Ja ne znam za vas ali meni izgleda kao da je najlejm osoba ikad upravo dala najveći doprinos ovom našem plemenitom cilju otvaranja očiju svim ujedinjenim feministkinjama sveta, a da se nije čak toliko ni potrudila. Oduvala nas je sve. Samo jedan jedini primerak osobe sa XX hromozomima na ovoj temi je bio dovoljan da sve nas kobasičare pošalje po burek.
Ko želi da čestita nek čestita, može lok
DA TUKAO NAS JE KRVNIČKI.
Besio me je, udarao mi glavu o radijator, njega je nagao nad prozor sa 6. sprata kad je bio beba da ga baci, gasio mi je cigarete o kozu, o butine, ruke, listove, pljuvao me je
Ovo u principu vazno doneti pravu odluku tj prepoznati. Ja se ispalio jbg, msm ovaj lik se smirio u milisekundi al ova riba volela tu igru, lozi je ajd znaj imbecil. Jbt kako je krenulo da se nisam povukao nalupali bi me u tandemu.
https://vukajlija.com/forum/teme/76424-doprinesimo-prosperitetu-contenta-stranice-zenska-posla?strana=9#post_4172963
Loooool
I da sud je dao da ga viđa i da ga uzima!!!!
gg wp Mujo
Sram vas bilo. Tata bi vas pobio kao vaške, nažaloat su ga ubili!!! GADNI SKOTOVI PROKLETI
SVE BI VAS POBIO I ROBIJAO BI VAS ALI MI DLAKU S GLAVE NE BI TAKLI!!! Kao ne vršite sajber nasilje i posle se neko ubio jer vi izbacujete najgadnije svoje frustracije na nekome ko vas uopšte ni ne dira ko đođe tu i probava da pobegne od sebe kao i vi uostalom
Avvl pls spusti loptu i pročitaj još jednom prvi post, zašto misliš da se opet jebeno radi o tebi ne kapiram kako neko može biti toliko opsednut
nije dr. Vuk nego doktor tačkaVuk
dr
.Vuk
Poremećeni ajde malo lolcow priča popuši mi kurčinu
Jesam lepo pisao od starta da ne gnjavite avi, da se ne svadjate ne podjebavate.
Jok debeli lejmeri sede kuci i drkaju zenu sa problemom vidi to je kul. Prst na celo davno sam reko, avi moz biti vasa seka majka rodjaka
Vuce idi lijeci se
I posle se neko ubio ali niko ne vrši sajber nasilje, svi su mirni, puni poštovanja, fini, normalni. Svakoj vašoj voljenoj ženskoj osobi neka se desi što je meni!!! Da imate kćeri!!!! I DA PROĐU GORE OD MENE!!!!
Slažem se nije kul. Budimo ljudi.
Mali mujo puši mi kurac