Doprinesimo prosperitetu contenta stranice Ženska Posla

1. Ajde Profe trajni za mene
    Daj nasladu svetoj kamarili

2. Profe dabogda umro evo sad ti želim da budeš pokojan naći ću te i zaklati jer si to zaslužio mrš mamu ti šabačku jebem isto važi i za Muju i Antivaksera

3. Jebem li vam sveto i prokleto

4. Vuce rekli smo ti svi odavno da ti je potrebna psihicka pomoc, napusavanje ljudi na sajtu ti nece rijesiti probleme

5. Prije sam negde naisao na ana rs temu gde se pise bas o tome kao da li biste intervenisali da vidite da neko udara zenu na ulici, i odgovori su bili maksimalno podijeljeni, i svi donekle imaju poentu

Мени две курве из улице дотрчале и стале иза леђа кад их је јурио неки повиленели наркоман(којег су оне прве провоцирале, касније сазнао), наравно, нисам стигао ни да размислим да л' оћу да се јебавам тиме лик се одма' преусмерио на мене лоло. Одбраним их(први ме напао) и после наравно нема ни хвала, још ме оговарале по комшилуку. Тако да оно, убудуће мрш у курац.

6. Avvl sada stvarno, ili tvoj IQ upravo propada skroz dole do jezgra planete ili namerno bacaš trol. Ja bih stvarno jako voleo da je ovo drugo u pitanju, no svi smo svesni da ti nisi sposobna za tako nešto. Upravo nas optužuješ za nešto što, opet kažem - nije nikakva devijacija od namene ove teme. Zašto si došla da histerišeš baš ovde ako ti je jasno o čemu baljezgamo i da je sprdnja trenutno na max. IMAŠ JEBENI DISKLEJMER U SAMOM PRVOM POSTU TEME ALOOO.
    Kad smo na podijeli temi sve je regulare, kad smo na vaccina temi sve je razulareno, kako ne kapiraš funkciju foruma i dalje tolike godine ja ne mogu

7. Vi blage, ali najblaže veze nemate koliko sam ja normalna, ljupka i fina, koliko sam pravedna, srčana, humana, koliko sam uvek bila na pravoj strani i koliko mi je život loše vratio. Nemam ništa sa kurvetinama kakve navodite, zato što sam naivna i čista srca zato sam očito tako i prošla, jer sam nesposobna da lažem varam.manipuliše.

8. Мени две курве из улице дотрчале и стале иза леђа кад их је јурио неки повиленели наркоман(којег су оне прве провоцирале, касније сазнао), наравно, нисам стигао ни да размислим да л' оћу да се јебавам тиме лик се одма' преусмерио на мене лоло. Одбраним их(први ме напао) и после наравно нема ни хвала, још ме оговарале по комшилуку. Тако да оно, убудуће мрш у курац.

Pa to, da, jos to je benigni oblik, bilo je likova koje su tuzili tako, i kurva dodje pa svjedoci protiv njega.

Zato kazem, jebena situacija, bas je nekako pickasto stajati i ne raditi nista dok lik ubija likusu od batina, a s druge strane mozes sebi napraviti ozbiljno sranje zbog random dvoje idiota koji bukv zasluzuju jedno drugo

9. Ja bi svaku drolju prva kaznila jer je drolja, takvi ljudi su kurve u duši, ima i muškaraca takvih,ALI JA NIŠTA OD TOGA NISAM ZASLUŽILA!!!!!!!!!

10. Авви, тема уопште није о теби, спрдња је, карикирање, капираш? Искулирај јеботе.

11. @mujo @lestat

Miševi, Cara to pogledom smiruje, kano Braco sa Srebrnjaka

12. Jbt jel ima ovde iko normalan kaze koju lepu za avii

Авви, тема уопште није о теби, спрдња је, карикирање, капираш? Искулирај јеботе.

Jbg lako je to reci sa strane.

13. Gle ovu kuvaricu opet se targetuje na carin najmanje bitan deo posta jbt.

14. Pogledaj dom svoj Caro

15. Caro, trkni mi po milicu nešto.

16. Caro, ja ovo trpio ne bi, SMIRI GA POGLEDOM!!!!11!!!

17. Uopšte nisam doživela temu tako, salila sam se dok me Cara nije sjebo do srži. Neka je svako od vas uništen i sjeban kao ja!!! Neka vam je svaka naslada. Vi ne bi preživeli moj život!!!!

18. jbt opet sam izazvao kolektivno kmecanje

19. Zape, ako te Cara pogleda, gg bro, ripčina, bio si mi uvek drag

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.