Doprinesimo prosperitetu contenta stranice Ženska Posla

1. Ova gorgonzola je prelivena burbonon na 24 minutu dinstanja

2. Nije ni čudo što im je mozak tako mali kad je moralo od rebra da se sastavlja to krhko slabašno telašce što samo služi da se produžava vrsta i apsolutno ničemu više.

I to potencijalno produžava vrstu svega par njih čiji pelvis uopšte može da savlada 95 kila prosečnog lipolišćanskog grmalja od 183 santima

3. i da ne puknu ko fosna od hektolitara i hektolitara tog kršnog delije, pardon, grobara.

4. Lipolišćanski bigfut nije samo bajka za decu, imam mutne slikove njegovog torza, ali duboka država to krije

5. najjača stvar ikad je što su žene hiljadama godina služile samo za rađanje i kuvanje ručka i 50 godina nakon što muškarci počinju da budu kuvari van vojske nijedan od svetskih najboljih kuvara nije žensko lol klasika žene nesposobne

6. Zene se ladno se urotile protiv nas da nam iscede muda, ne dajte se junaci.... gore od cipovanja i ostalo, jer ako uspeju to da urade ne idete u pakao i ostala mesta gde moze da se zivi, vec ovde na zemlji da se mucite ko volovi kao i vas djed sto se mucio.

7. Kakva mrtva i šugava tema. I koliko plitkih mišljenja i rasprava.

Gospa vas pomiluje. A i vi sami sebe za usahle kurčeve.

8. Avvl nemoj da se ljutis stavrno ahahh jer ocikledno je Bog muskarac a Sotona zena a mi smo svi njihova deca kao i ceo ovaj svet. Sve je to igra i onako jer: Ko se bije taj se voli takva ljubav ne postoji. + - zlo i dobro, svetlo i mrak, ne mogu jedni bez drugog kao muskarci i zene jer niko ne bi postojao da nije tako.

9. zlo i dobro, svetlo i mrak

a gde je ivica izmedju dobra i zla, svjetla i mraka?

10. Kakva mrtva i šugava tema. I koliko plitkih mišljenja i rasprava.

Gospa vas pomiluje. A i vi sami sebe za usahle kurčeve.

Apsolutno se slažem, fali doktor .Vuk koji bi ovde izneo svoje neironične izlive strasti prema najlejm osobi

11. Kolko si ti jebeno glupa to je već prešlo svake cifre

12. Jesam. Prebolno sam glupava.

13. Najgore od svega je što me svi takvu obožavaju, i što nažalost teško dišu kad sam u blizini. Ne zna se da li sam veći lejm ja, ili oni koji su potajno zaljubljeni u moju poremećenu prirodu!

14. Volela bih da te sretnem uživo samo da vidim koliko bi ti se zgadila. Da vidim tu količinu prezira i gađenja, pomešanu sa sažaljenjem i koječime. Mislim da me niko nije više mrzeo u životu ovako kroz slova.

15. Jebo ja sliku svoju, doveo sam se u situaciju da na temi namenjenoj sarkastičnom polivanju femija neironično izvređam ženu

16. Normalno je da braniš svoju temu, kao i svako svoju teritoriju. Zapravo nisam ni čitala veći deo, nekih par postova samo na možda četvrtoj stranici. I to je sve... sudim na osnovu površinskog utiska i selektivnog uvida. Nisam se ni trudila da se studiozno bavim njome svakako. Verujem da si prepametan i da sam u krivu, naravno. Eto, tako mi dunulo, da bacim neki hejt...

17. Jer sam poremećena.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.