Doprinesimo prosperitetu contenta stranice Ženska Posla

1. Kada bi ti mene uspeo sa uvrediš čitav Univerzum uvukla bi istog trena crna rupa.
    Mili, još treba da rasteš. Živ i zdrav bio.❤️

2. Najlejm replika ikada

3. Koliko puta dnevno drkaš na moju pojavu na sajtu autore Mujo?

4. Sarkastičnom?

Loše sam se izrazio, sarkastičnom polivanju nežnijeg pola radi zajebavanja femija

5. Jos jedan plus za muskrace/minus za zene - najlejm osoba ikada je zensko

6. Bilo bi top da osnujete neki celibat.

7. Meni uopšte ne smeta o čemu vi palamudite ovde. Ionako ljude ne delim na muškarce i žene, već na sebe, mrtve - i sve ostale.

8. Dalje, nisam feministkinja, i načelno smatram da žene ne treba da postoje kao rod. Da bi muškarci trebali da budu neka vrsta hermafrodita...
    sa sposobnošću rađanja i samooplođivanja. To bi, po mojoj slobodnoj proceni bilo jedino smisleno i spaslo bi svet.

9. Go Avvl Go Avvl Gooo Avvl <3

10. A ne, AvvI je samo svratila. Milica koju dozivate i koja miriše kurčeve svakako treba da se javi i odgovori na temu.
    Kao i 90% ženskog življa, čupavica, što bi Jebač rekao i čepulja, raznoraznih noktašica i umišljenih intelektualki, kul influenserki nadobudnog tipa etc.

Samo da mahnem.

Volim i ja vas. ❤️✈️

11. au lejmare u pičku materinu

12. Nema, ko žena ženi što može smjestiti to ne moze niko

13. Jašta. Ali što žena muškarcu može smestiti to tek niko ne može. Ili još gore - dve žene muškarcu.

Dala sam dovoljan doprinos temi, hvala na pažnji.

Ovi redovi mogu se uvrstiti u platinum kolekciju usklika apela istrebljenja ženskog roda. ⚡

14. Mozda je milica predivna osoba koja uopste ne mirise kurac a ti si joj dodala i titulu “čepulje” pride.. gdje je nestala presumpcija nevinosti ?

15. Ne zanima me kakva je osoba. Ne zanima me ni jedna žena na svetu osim moje majke. I ni jedan muškarac na svetu osim mog sina.
    Niti me zanimaju ljudi kao kategorija. Preferiram životinje, naročito zveri.

16. Zveri bi te iskidale, sto npr niko na ovom sajtu ne bi ucinio..

Pazi koga volis, u tome je srž tvog problema

17. Zverinje drugi najjači oblik imenice u množini u srpskom jeziku sig sig
    Prvo mesto brodovlje

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.