Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
У вези са чудним олујама последњих дана, које су изваљивале читаво дрвеће из корена, а поштеделе зељасто биље, па и по метар и по високо - како су настали кругови у житу?
За разлику од Стоунхенџа, не потичу из магловите прошлости, нити се заснивају на никад доказаним причама као НЛО, а није их могуће ни фалсификовати као призивање покојника (то је показао и конкурс двају листова, ,»Гардијана« и немачког »Пи еМ магазина«, на коме ни првонаграђена, свотом од 3000 £, екипа није испунила најважније захтеве).
Према Великој енциклопедији нерешених загонетака, ове фигуре у житу изводи виша интелигенција:
»Када су поклоници теорије вихора истакли да су све елипсе биле у смеру казаљке на сату, појавио се круг код кога је било обрнуто. Када се споменуло да неки шаљивџија можда прави кругове уз помоћ хеликоптера, нађен је круг тачно испод далековода. Када је фотограф Басти Тејлор летео кући након што је снимио кругове и пожелео да види формацију у облику келтског крста, таква се сутрадан појавила на пољу над којим је летео. (...) Још једна формација из 1990. године (код Чилкомба) (...) са четири четвороугла равномерно распоређена око ње, што је сасвим поразило Миденове упорне тврдње да кругове стварају ,,природне атмосферске силе."« Kolin i Dejmon Vilson
»Velika enciklopedija nerešenih zagonetki« Beograd 2005, str. 113
Ко jе узрок кругова у житу?
1) Натприродна бића? - али она избегавају непосредно мешање у чудеса.
2) Интелигенција дословно виша - са нивоа сателита? Али ми не знамо да су раније цивилизације правиле такве ствари.
3) Холден Колфилд?
Možda neki grmalj od 183
Uvalim ti kitu
(Ја сам му опсесија).
Liži mi kitu poput lesija
Ти и Леси поделите своју интиму са својим пријатељима.
prskam ti kitom po očima
Krugovi u žitu su kad komšija Milo uđe u tvoju livadu i krade pečenjke a oni krugovi ostanu.Ti mu kažeš da ćeš mu odsjeći ruku i baciti ga vanzemaljcima.
Kamenofil je izdajica.
Он је само дубоко несрећан.
ima li neka hot dama s vukajlije
Po tebi ću hodati kao po vodi Mesija
Jebacu te u usta kao Volter Vajt Dzesija
Ajde, pobedili ste, neću se više javljati.
pa i nećeš.
Vulajklija true nalog svi je teraju straaah od dupljaka
Ja sam hot dama ali sam Gospa od Noći. Istopićeš se ako me dodirneš hahahahhahahahahahahh
Poješće te mrak
Avii el vulajklija true nalog ili pajsad dupljak
Pozdrav viteže nežni