Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sve je ok, ne treba odgovor, našao sam na sajtu! Hehe!
Hahah al ovaj kameni kakav je to čarobnjak jebeni, 10 godina na sajtu, onako pasivno dejstvuje i u zadnje 2-3 god se aktivira kao vulkan sa nekim internim dogodovstinama sa i van sajta, kakav dingospow treba napraviti neki AMA s kamenim u glavnoj ulozi
Odo da prosetam na index
Dećeš? Kod Maje ili Mirjane?
godinama čitam forum, krenuo odavno kada su moderatori glumili neka muda i kada mi je ćale bacao postere. prodavao sam priču da se nisam registrovao jer su moderatori kao kozopolita prangijali tada, što jeste deo razloga, ali jebemliga, pre će biti da nisam se registrovao jer je ćale uspostavio dominaciju u ukućanstvu i da ne bi bilo poželjno da ja jebem mame po forumu dok on baca postere. ubio kajzara postere, ovaj se nabogaro i poslao vukajliju ukurac. nešto kasnije ja nastupam na scenu.
Hahahaa
A nema više postera?!
Daj caletov nik
strah me upitati.
Hahaa mesni ima nasljedno pravo na moderatora, umodujte mesnog aloo
Nuspahic da nije, onaj sto pisao vama plus od mene
Ili zamisli cale ti ustvari Srpski Del Boj, sta raditi u toj situaciji jbt
mesni narezak je jadni maloumnik koji ima edipov kompleks i stokholmski sindrom, pa zbog toga ne prekida BILO KAKAV odnos sa svojom retardiranom majkom.
Evo ćaće!
Gle ga ovaj hahaha
da mi nije irelevant otac? to bi zakomplikovalo stvari obzirom koliko sam mu psovao mater.
Moguce, danas je rekao da je jedino tvoj otac žrtva tebe i tvoje majke. Susp iskr
Nema veze ako ne pohvatas Carin intersleng, samo odes na ovaj link
https://perchance.org/intersleng
I kopiras sta dobijes, ne samo da ce djelovati da si u toku, nego ce Cara jos da misli da mudro zboris
riha disident sig
Seksualni zivot se drzi skromno, u krugu porodice
Tebra krindžuju kao dingospowi odban Zozo.