Старо кљусе вели у се

1. Zap, uskoro 1.septembar, pocinje sezona, idu 2 karte sigurno. Ljubi brat!

2. Al' da podelim priču odakle mi profil apostrof. Ja učio da hakujem, i naučio da postoji nešto što se zove SQL indžekšn. I u to doba neki ljudi koji su pravili sajtove nisu imali pojma da to može tako, i onda se ne zaštite. I ja reko da probam na vuki, probam da se ulogujem i u polje za username ubacim ', i pukim slučajem to isto i za pasvord. I ladno se ulogujem u taj nalog. Onda mu promenim šifru i furaj. Zanimljivo bilo, šiljilo se dosta

3. To, to, sve im kaži, brbljivče!

4. Jbt ja sam još i zdrava u vugla

5. Takoe! Najbolji su članovi zaglavili u psihozi

6. Od mene bolji? Teško. ❤️☺️☕

7. Jbt opet kompetisn msm da je hotul posebno zapamtio proslo takmicenje po pajsad zloduhu

8. Prelol braćo i sestro, prelol

9. kad smo već kod teme baš mi nedostaje ona o paranormalnim sranjima bilo je zanimljivih pričica tu a arhivirana je :"(

10. Moj život

AYYYYY LMAOOOOOO

11. baš mi nedostaje ona o paranormalnim sranjima

Jebo to, bitno da imamo bota/dauna koji odrzava Gocu Trzan u aktivnim

12. Hahahahhahahahha zapamtio je Zlomuku ☺️

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.