Prijava

Proglašavam 21. februar kao Noć Veštica na Vukajliji kad su se Zombi definicije digle iz groblja.

U jebote... A ja na pocetku mog dolaska stancao po 15 komaTa dnevno... 'de cu sad i sta cu kukavac ljuti, imacu 600 definicija:(

Локи, највероватније ће тако бити само привремено, али никад се не зна :)

Izbiće novi vukajlijaški ustanak kad se groblje kompletira, vjerujem da će većini prosjek da se pogorša.
Meni lično ovo odgovara, nemam ih mnogo sahranjenih, a kad mi se vrate sve u skor, prosjek će mi se povećati uveliko.

Poenta je da ove turbulencije loše utiču na ritmiku srca, pretplatio bih se za jedan bajpas unaprijed. :)

I ako bude privremeno, zadržite ovo rešenje što duže, da se i neuspele definicje grobljanske "vide" u ukupnom zbiru poena-zbog onih preambicioznih lovaca na prosek, moraće da promisle više šta će da pišu a ne "što na um, to na drum" pa APP-ako prođe,prođe...

pa zar nije bilo bolje da je ovo vazilo da se racunaju definicije sa groblja od kad je uvedeno a ne one od prvih dana kad smo registrovani, jer mnogima se prepolovljava prosek...

ili da se ne vidi koliko ima definicija:)

po meni nije fer da mi je prosek 10 :)

meni se povećao broj poena.a o kakavom proseku i o lovljenju ti iskusni pričaš?prosek se računa kada znaš broj definicija, ovako ne znaš ništa

zato sto mi je uracunato 300 obrisanih definicija od pre godinu i po.

Пише ми да имам више дефиниција (нормално) ал их не видим у свом профилу?
Хоће ли бити нека опција "моје дефиниције на гробљу"?

Нећу да ми у профилу пише да имам онолико дефиниција. Ако сам ја одабрао то да оно не буду моје дефиниције, тј ако сам их сахранио, зашто би се онда водиле као моје дефиниције? Ту се ја питам и нико више.

Ако већ мора овако, онда раздвојите живе и мртве дефиниције, тако што ће на профилу посебно писати које су ми на гробљу, а које нису.

евомене, неке ствари се морају прихватити. Све је то привремено, стрпљиво :)

Jes' da ne volim da se oglašavam po forumu, ali ovo sa vraćanjem sahranjenih definicija je najgora ideja dosad, pa makar bilo i privremeno. Ako sam defku obrisao, znači da ne želim više da je vidim. Palac dole za ideju. Težak bedak.

Trouble, baci pogled na celu temu, od početka:)

Sevi, čini mi se da si neopravdano negativan. Svi su bar nekoliko desetina ili stotina definicija poslali na groblje iz raznih razloga, a neki značajniji članovi i obični odavno valjaju priču o proseku kao "jedinom merilu kvaliteta" drugi su se hvalili da pišu vrlo kvalitetno i neka bar neko vreme žive sa svojim razbijenim iluzijama, pogledaj malo profile i videćeš da neki imaju relativno male proseke prema svim svojim definicijama-verujem da znaš da računaš dobro ko što se baviš Džarmušem....;)
Kad ti pripišu bodove sahranjenih definicija koje su mogle da budu relativno pozitivne, jasno je da ti raste ukupan zbir koji se deli sa znatno većim brojem definicija, što implicira u nekim slučajevima sunovrat proseka...;)

još je sve to "ундер конструктион". :)

Jasno je to, Korleone, ali je taj prelazni period zgodan da se neki sagledaju iz drugog ugla-ako neko ima vremena da gleda nešto osim svojih cifara i ega....;)

искусни - искусно:)

симпатични су вам аватари:)

Ja sam prvi kreirao svoj avatar kao modifkaciju dodeljenog jednobraznog od strane administratora, ukoliko se pojavi identičan, možda počnem da ga bojim specijalnim bojama...;))