Prijava

Eeeee, da nam je malo pameti, pa da slušamo lepo šta nam gos'n iskusni zbori... ali ne, 'oće deca popularnost! :))))

Kaži i ti još koju momče, ti si matičar, više će da ti veruju...;))

Posle "referata" ispisanih na ovu temu, mislim da bi svaki dalji moj komentar bio suvišan :)))
Neće se kod ljudi koji ovo doživljavaju preozbiljno ništa promeniti, kao ni kod nas koji sve ovo gledamo kao zajebanciju i "ventil" :)))

Interesantne su pretumbačine nastale u redosledu, samo prvih 7 veličanstvenih je na istim mestima...za ostalo ne bih komentarisao, neka se jave...I dalje mislim da ove cifre se i dalje obavezno vide-ja u njima vidim neku realniju vrednost(moje mesto u ovom slučaju nije najbitnije-jer je i ono rezultat pritajenog marketinga iz drugog plana, a ako neko želi nek pravi neku svoju selekciju najjačih definicija i nek se hvali.Moglo bi npr. prvih 50-100 definicija da uđe u neki reprezentativni, takmičarski prosek, pa ko voli nek se prijavljuje , a administrator nek se zabavlja i pravi grafikone, medalje, virtuelne i prave pare...;)

Taman sam ti "disao za vratom" iskusni... sad mi pobeže sa ovim "grobljanskim" :)))

A bre, ne znam odakle ih više izvlači ta mašina, Vreme je da opet počnem da sumnjam na moderatore...Nisam ja to pisao, tebe mi...jedino mi ranije palo u oči da su se Korleone(iz estetskih i moderatorskih razloga) Jurodivi i JTU mnogo odricali svojih definicija, od kojih su mi se neke i dopadale-ne želim da ih stavim u negativan kontekst, da ne bude zabune...Ti se , Pridržinjo ne brini, disaćeš opet i relativno skoro mislim da olabavim i "penzionišem se"-već sam to nagovestio, a onda ću da radim po "ugovoru o delu"...;)

Meni je slatko da se zezam sa tobom i još ponekima na tu temu "popularnosti"... teško da će nešto baš ozbiljno da se čuje od mene o tome :)))

A o tvom "penzionisanju" neću ni da čujem :)))

Ma ne bi meni smetalo da se racunaju grobljanske od kako je uvedeno ovo novo, znaci obrises i ona ti se racuna, a kao sto je sad, racunaju ti se i definicije od pre 2 godine kao meni na primer, kad sam tek dosao na sajt, nimalo mi ne bi smetalo da ovo vazi za ubuduce sahranjene, jer u zadnje vreme obrisem jednu na 30 novih, ali ranije sam stancovao 20 dnevno, a to nije bas realan odnos ka sada....
znaci uvesti da ovo vazi da ubuduce sahranjene ili ukinuli uopste.!!

Kaizene, reci ti ono tvoje cuveno BIĆE :DDDD

Искисног интерпретата на власт! :)
Више него оправдан надимак.

A 'oće li nam bit' obrisane one definicije "Ja sam majmun koji klika na svaki link što vidi."?

Мени је само криво што сам ишао на "измени" дефиницију и избацило ми неким случајем као и пре што ми се дешавало, 3 исте дефиниције. И ја када сам обрисао 2 вишка, наравно нисам могао заменити те две новим двема дефиницијама, него морам чекати 24 сата! Иначе измене су све на месту, само то што ми је засметало, ал ај преживећу. :)

Imam preko hiljadu definicija sa ovim vracanjem iz mrtvih a skoro istu popularnost kao bez njih.
Inace, ne vidim poentu ovoga.
El ima neko vise definicija od mene osim Reservoire Dog-a?

MOTIKA ima najviše defincija.

Ма Лаки не брини , вратиће Каизен то , мени лично реко :)