Prijava

Ja pročitah sve, ali kao i uvek, krajnje nerazumljivo ili sam ja glup za tehnički deo priče:) Uglavnom kod sebe vidim neke defke koje ne želim da vidim.

код мене стоји број дефки, али ја их не видим(те са гробља) како их ти видиш?
искусни, симпатично изгледа кад се вас двојица дописујете:))

Možda umišljam, ali zakleo bih se da sam neke od defki sa profila počistio skorije...

ne znam, kod mene se pojavio veći broj defki, ali ih nema, kao ni komenatara
i još mi se sinoć smanjila popularnost, a dobila defku više, a sigurna sam sto posto da mi nijedna na groblju nije bila u minusu.
polako, srediće se to vremenom:))

Trouble bio je bag sa brisanjem u poslednjih nekoliko nedelja - definicija nestane sa ekrana a zapravo nije obrisana (kada uradis refresh vidis da je i dalje tu). Kasnije se zaista i obrise, a nekad uopste se ni neobrise. Mislim da je to razlog zasto ih vidis. To je sve sada popravljeno. Obrisi te definicije sada i sve ce biti ok.

Ja sam za svaki slučaj pitao moderaotore da mi, po savesti priznaju da li me mrze....;))Bleki je celu problematiku preusmerio na "mašinu"-verovatno i njeno neko talasanje i ja mu verujem. Mogu samo da se čudim što mi se zaračunava trenutno skoro 100 definicja više...ali time se stvarno nisam ozbiljno bavio...vratiše mi i nekoliko stotina komentara, te ovom prilikom podržavam stav da treba uvesti pravilo da se boduju i komentari, pa da steknem uslov za nacionalnu Vukajlijansku penziju-što bi moglo da ima neke privilegije,npr da se svaki minus upućen mojim dobrim i lošim definicijama(opravdano ili neopravdano) obavezno vrati pošiljaocu i da se to vidi uz rubriku omiljeno, neomiljeno, kao "mrzi penzionere i ne poštuje starije"...;))

a oce li ovo doveka da bude ovako ili.... kaizene milsim, jeste ovo privremeno al kolko je to privremeno, prop'o sam... jebote prosek mi je 11 a bio je 23.

e da da kazem da je ideja glupa jer se racunaju definicije koje sam napisao u septembru 2008 godine, tada sam jos pisao definicije tipa KURAC- ONO STO ZENE NAJVISE VOLE:)
Onda ne vidim zasto bi iko brisao definicije kad ce mu se i racunati u prosek i u popularnost, a ako sam ja opbrisao definiciju sto je kao moje pravo, i to pise u FAQ-u, zasto da se to racuna.

a mozda bi bilo bolje da nema onog broja definicija u zagradi kad se ode na profil, ili da se racuna samo obrisane definicije od dana kad je uvedena ta opcija.

Ok Vule..nikome se ne svidja..i bice sredjeno i vracena popularnost kako je bila :)
*Bar sam tako ja cuo!

Ovo je čisti idiotluk.

Исто и мени , таман сам закачио просек од 50 , кад оно они га спустише на 40 :)
шта да се ради , имам и по 3,4 исте дефиниције на гробљу , десило се да кад пишем постујем 5 дефиниције , једну задржим а ове остале пообришем.

Није мени до поена и просека , него пише тамо да имам 130 дефиниција , па ја ли сам луд толико да пишем :Д

Ispostavilo se da sam ja imao više definicija na groblju nego na profilu. Šta da ti kažem. Da sam znao da će se ovako nešto desiti nikad ne bih brisao definicije nakon samo pet minuta od kačenja.

Deco, je li vama stvarno problem prosek, bio 40-80, sad se srozao na 35-50, a starim autorima na 15-50.To je strašno....;)
U kakvim takmičenjima ste dosad bili, da li vam je bitno da se na jednom cool sajtu neko toliko divi vašem smislu za humor...ovo nije ni sport ni F1, ovo je veština komunikacije.Da vam nešto ozbiljno kažem, draže mi je što sam imao inspiraciju da dam više od 6700 komentara i da mi je zezanje sa nekoliko članova sajta više značilo( s obzirom da me čet ne interesuje). U stvarnom životu koliko ljudi upija vaše fazone?... Dovedite se u red i razmislite o važnosti vaših aktivnosti i kreativnosti...biće sve bolje i u redu nešto kasnije , ali pogledajte se i u ogledalo.Ko oće može da se bori i za prosek u školi(malo sam bezobrazan s ovim, ali niko bez muke nije postao slavan, bogat i da je živeo lako...Pozitivnog duha ima među vama, nastavite sa borbom i ...popravljajte prosek...;)
Nema zle namere u ovome...;)

To je realnost care...
Najlakše je napisati 33 definicije dnevno, obrisati 32 loše, a ostaviti onu sa skorom 53:3. Sada pravi kvalitet dolazi do izražaja...

Као што рекох , мени није до поена и просека , али не желим да ми пише да сам написао 130 и кусур дефиниција , кад нисам :)

Брате , тек сад видим да си ти написао 6700 коментара! Свака ти част , еј! Риспект! :)

Nisam ni mislio na tebe Pekse...
Pojedinci su ZAISTA imali više definicija na groblju, nego u životu...
Kada sam video koliko definicija sada imaju zblanuo sam se...

Peki, pre skoro godinu dana smo terali "zanimljivu korespondenciju" u sledećem slučaju iskusni interpretato

А јебаји га, ипак је ово сајт за зајебанцију. И мени је у почетку било безвезе да ми се квари просјек, али кад сам мало искулиро схватио сам да сам досад имао 4500 поена, а да их сад имам више од 6000. Ако с те стране гледате, ово и није толико лоше :-)
Треба гледати унапријед и трудити се у писању још бољих дефиниција. Тако ће се и просјек поправити. (Уф, како је ово било шлихтање модераторима, али морао сам)

Evo tebe, prihvatio si realnost...i ne šlihtaš se ...slobodno sutra raspali po njima ako te(s razlogom) iznerviraju, zaborave se oni ponekad, manje nego mi s ove strane, ali-da ne bude dosadno - udri slobodno....;)