Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zamislite uđete u neki forum čet i tamo neke anonimne kreature vode diskurs
- Kmejmuni kmejmuniiii
- Da
- Predražinjo kobjasnio čekaoničarima
- Nije to fimoza nego stanje krajnje raskomoćenosti, skoro pa opušten kurac jao kakvi ste jadnici, očekivali ste da bude mali pa sad brže bolje smisli nešto
- paoclaolomvr
- mekane glavice sve bih vas lujmovao tako kisele i zavidne na nas koji uživamo vu
- Da
- Tvoja keva drka svinjama. Ona to radi, ona radi to
- Veliki pozdrav za barona ostalima običan nepozdrav
- Назови ме још једном босанцем изроде шабачки натрпаћу ти цијелој фамилији муда у уста
- Da
- ČIKA BULJA HAHAHAH
Znam da se možda čini kontroverzno ali ovo ne mami ni desetinu promila potencijalne publike
Ne umanjujem ja znacaj definicija
Ako nećeš ti evo ja ću, iskenjam se ja na sve definishe ikada. Počnimo od samog naziva pojma, 'definicija'. Čuj imbecilnosti jebote, dEFiNiCiJA, kao e sad si ti nešto izdefinisao, čuj mi ga kurče. I ajde da kažeš da je takva odrednica prihvatljiva dok su se 'definisali' samo neki sleng termini ili lokalni idiomi, ali kad je to već prešlo u neke druge stvari, kad su počeli skečevi da se pišu sa akterima, dijalozima, uvod razrada zaključak, pa druuuže to više nije definish, daj malo da se pozabavimo terminologijom. S obzirom na to da je sajt koncepiran (makar se nadam) kao neki pandan za Urban Dictionary, ono u šta su ga lordovi pisanja definisha pretvorili je abominacija. Ne kažem ja da tu nema dobrih stvari, nekih fora koje nisu samo ha ha nego da se zamisliš, nekih solidnih skechitja, ali DEFINISH jebote, pa dajte neku bolju odrednicu.
Aj i to što se razvodnilo, nego su redovno sasvim strukturno ispravne definicije, i po cilju i po izvedbi potpuno u okviru pojma “definicija” prolazile u senci kreativnog pisanja i štoseva, jer im je nedostajalo šlifa, jer nema primer zabavan gde neko nekom jebe mater na kraju
I čak je i to ok, evolucija šta ćeš, ali onda su došli strajizmi
smoklji da se odabere nesto pod hitno profe
moz i obe lolo
Uzmem citam sta sam pisao i sramota me. A uzmem citam i sta su vidjenije glave pisale i opet me sramota. Osim desetak careva koji su imali to nesto za pisanu rec sve ostalo gola kurcina, nepotrebno i blam. Cuj sad ce neko da ulazi na sajt da cita sta znaci: "Nasred" (?!?), ili: "Prepustanje rutini", (oba primera sa prve strane novih definisha). Ma ajte molim vas
Pišete gluposti
stoji generalno ovo smokljino za definicije da ni sam naziv nije dobar, da je izokrenuto i izlupano na sve moguće načine, obesmišljeno bukv
ali taj stav kao defke nisu dobre, ne trebaju nam je fazon odes na sajam automobila i kenjas kako su automobili prevazidjeno prevozno sredstvo a kuci imas bajs ili ides peske okolo naokolo, bar u kontekstu likova sa par definicija ili koji su dosli na sajt radi foruma iskljucivo kada je vec sve otislo u kurac, ili se bar aktivirali u tom kasnijem periodu.
I onda kao takav nesto kenjas o sajtu a propustio si njegov zenit. Bukv nisi merodavan idi trazi drugi forum zalutao si
Ne laj
i tacno se isti likovi trigeruju na istu mantru sto dosta toga objasnjava bukv nemoj samo da im pominjes da je sajt bio kul kada oni nisu kmecali ovde
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/041/895/AALIYAH_WROTE_JAY_AN_APOLOGY_LETTER%F0%9F%93%83__MARK_WANT_DESIREE_AND_HANNAH!%F0%9F%98%B1_4-32_screenshot_(1).jpg
Bogu hvala pa imamo arhivirano to “zlatno doba” i sluzi nam kao dobar podsjetnik da nista nismo propustili
Realno veci su highlights vukajlije maestrov kurac i govno rasnog od svega sto se desavalo u tom vasem mrmun-zmia periodu
eeee moj pliduu ne znas ti sta je definicija dana kada se automacki generise na naslovnu
nije govno, plastika je ili čokolino.
Taj je negda pio... taj se i kurva'... Šta taj sve proša'
Pazi ne ulazim u to kakvi su vasi medjuljudski odnosi bili van sajta u tom periodu, mozda ste imali neka vrhunska okupljanja za pamcenje i slicno ali kad bi sortirali highlightse sajta, jaci periodi posle bili
Nije govno no se rasni posro
zamisli sedneš i ubijaš se alkoholom sa onim bolesnicima tadašnjim
Ali brate ne radi se o ljudima i odnosima, bukv prica je o sajtu, samom sajtu bez foruma i kretenskih fora i lejmovanja, vec o onome za sta je prvobitno namenjen i osmisljen. Taj deo ga je nacinio onim sto jeste.
trajnjavanje tebe i tebi sličnih, moram priznati da je to lepo bilo.