Kako to da je ovaj forum živ?

1. ladno su nam ofaši poslali nekog da otvori temu gde nas prozivaju što još uvek kenjamo ovde i mi naštampali dvanaest strana, a oni udarili po suncokretovim semenkama i čitaju ovu temu. e jebajiga.

2. A kad smo dobri ljudi pa sve ispoštujemo. Sjecas se kad je Thaz otvorio temu kao “kriza brate ubicu se” mi svi priskocili da ga savjetujemo i ohrabrimo, on se odjavio dosao nakon 20 dana i kao “e, ma guzio ja neke latine pa nisam imao vremena, falavi na savjetu necu se ubiti poyy”

3. Thaz otvorio temu kao “kriza brate ubicu se”

Sreca pa tad Cara nije bio skroz u elementu, inace bi za inat svima pisao Thazu da se ubije

4. au ljudi ja odavno ne uđoh na sajt kako ste mi

5. Zamro forum, mora da svi otrčali na definicije

6. Hahaha

Cara bojkotuje forum, zeli da dokaze da su definicije vaznije

7. Kad ce drugi avatar roki?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.