Kako to da je ovaj forum živ?

1. ne kmeci snime kad ne znas sta bilo sam sebe sam trajnovo kacam teo

2. Ne ulazite vise u interakciju sa ovom legendom sajta pls, nek se davi u Dzimijevoj i Mrmunovoj spermi

3. a ovakvih bildea ko snime bukv moglo na banan da se naredja 5-6 komata ko dobar dan

4. dokaži tako što ćeš se opet trajnovati i nećeš skidati bananu nikad više.

5. Galantni kosovac
    Ne ulazite vise u interakciju sa ovom legendom sajta pls, nek se davi u Dzimijevoj i Mrmunovoj spermi

i menstrualnoj krvi raznih zmia.

6. nisi spominjao kosmu danas mejm

7. vukajlija: postoji

cara: kmeeeeeeeeeeeeeeeeee

8. Ljudi mozemo li od mene da napravimo poznatu licnost, ciljam na taj tiktok najvise, da cujem misljenja

9. de bre celte ja ovaj sajt vise volim nego svoj sajt.

Mogao si malo objasnis ovim milenijalcima kako je nekada bilo sve dojajno a ne da glumatas da si new age vukajlijajs i da je sve nekad bilo sranje kosto nije

10. kriptotrejder nefimoznog kurca, ima potencijala.

11. Napravio bih jedan zoom meeting povodom konsultacija oko mog influenserstva ako ima zainteresovanih da prisustvuju

12. de bre celte ja ovaj sajt vise volim nego svoj sajt.

Mogao si malo objasnis ovim milenijalcima kako je nekada bilo sve dojajno a ne da glumatas da si new age vukajlijajs i da je sve nekad bilo sranje kosto nije

rekoh ja sta sam imao na tu temu pre jedno 3-4 strane nego nisi procitao, covecja ribice

13. procitao sam ne znam sta si ocekivo odgovorim na to jbt

14. brate sad ne citam ni postove

15. procitao sam ne znam sta si ocekivo odgovorim na to jbt

pa pitas me kao da nisam napisao vec to

jesi procitao knjigu?

16. Definicije > Forum

I dan danas.

Sajt bi bio ugašen da nije definicija i masa Gugl rezultata koji usmeravaju na njih.

Tako da sajt sad nije bolji nego ranije. Niti je živ. Samo preživljava. Zbog definicija.

Živ je bio dok Forum nije dobio "svoje" moderatore na kojima su forumaši™ insistirali.

EDIT: Tako da je iluzija kako je forum živ. Preživljavaju definicije, forum je pijavica.

17. Živ je forum mrtvog ne pravimo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.