Posebna tema za Gazu

1. Ne znam, Jordan i Egipat ne žele da prihvate izbeglice, prvo neće da se bave njima a i drugo, neće da isprazne Gazu i prepuste je ovima. A ovi bolesnici očigledno ne nameravaju da prestanu sa zločinom, jebote, pobiše i gomilu stranaca nekih u toj Gazi koji su radili ko humanitarci, jebe im se baš. Neće stati očigledno, hoće da sravne sve sa zemljom tamo. E sad na šta će naići to je pitanje. Jebiga i ostatak islamskog sveta će, pre ili kasnije, morati nešto konkretno da preduzme.

2. Bukvalno, pretvorili su se u treći rajh jebeni

3. Kroz primjer izraela imamo jasan uvid sta bi amerikanci radili u ovom sukobu u ukrajini da rusija nije nuklearna sila, bukvalno bi napravili invaziju do vladivostoka, uz sve etničko čisćenje i genocid. Kad se jednom izraelu dopušta da zlostavlja koga stigne samo zato sto je neki smatraju “51 saveznom drzavom” onda mozes misliti sta bi neko ko je u apsolutnoj moci radio.

Hvala bogu imaju te neke druge nuklearne sile pa je svijet u kakvom takvom balansu, jer je moc preopasna stvar

4. Ako bude totalno ciscenje gaze tu nece biti kraj sranje tek pocinje

Najebace izrael

5. Jordan ima prostora da primi sve izbeglice, ali neće

dokaz

6. Pozivaju svoje građane da napuste tursku, maroko.. krece neko vece sranje ceka se zapata da se javi na temi “pocelo je”, to ce biti zadnji znak pred ww3

7. Ne znam, Blinken (i sam Jevrejin) očigledno nije ništa napravio tamo po kojekakvim Arabijama, pa sad moraju da dopremaju voštanu figuru Bajdena da i on nešto kao interveniše onako senilan, no pošto nije u stanju ni pola rečenice smislene da napravi, moraju idu i Šolcika, Makron, Sunak itd. Kako će sve ovo proći kod Arapa ne znam, moraće neko da se umeša, jer ako ostave Palestince na cedilu i puste da ovi vrše genocid nad njima, svaka od tih zemalja biće u fazonu - čekaj bre, pa i nama ovo da se desilo niko ne bi reagovao..

8. Labokv warning, jedan prijedor za ublažaj ako krene neki ozbiljniji pokolj, ne vidim šta fali da pošalju šatro plave šlemove da očiste vehabije i budu bafer zona izmedju krvnika i nejači. Em bi imali moralni autoritet da se operu posle, em bi za par godina svakako to predali Izraelu samo u malo kulturnijem formatu. Ne može Izrael mnogo da se duri jer svakako dobijaju ono što žele a i zna se ko je gazda.

Samo ne holandjane nego neki nordbat tip plavih šlemova, da rokaju hamas

Jedino što ne ide u prilog tome je ono što se čini kao najrealnije, a to je da ne osećaju bog zna kakav pritisak i da ih boli patka i za neki eventualni genocid

9. Vidi brt ona glupača neka iz bele kuće pozvala još pre par dana na uništenje Irana, jer tako valda treba, to sve stoka koju treba pobiti. Šta se u arapskom svetu dešava ne znam, ali Sirija, Libija, Irak...Sravniše ovi sve sa zemljom, zašto bi stalo na Gazi i Palestini. Ne verujem baš da će se ovi uvući u neki sukob, ali da će slati kojekakvo ljudstvo da ratuje i da imaju para za kojekakvo oružje, imaju i jednog i drugog svakako.

10. Ma kakvi plavi šljemovi to pičketine najobičnije, nijemi posmatrači, više bi reda mi zaveli da im odemo dole kakav un pa vidio si na kosovu kfor išibaše 15 srba sa palicama haha to je moj jebač sve talašika da ti plidu kaže

11. de ne bi zaveli red, fender dovede onog sto mu je lupao samare a maestro dovede bohora i niko ne sme da pisne

12. Hahaha bohor i pseto da dijele dandare dole

13. maestro u fazonu evo gledajte kako meni lupaju samare, mozda ja uzivam u tome ali vi bas i necete

14. Pazi Abas što je odjebao Bajdena u fazonu - screw you guys Im going home. Šta će se dogadjati ne znam, ali šta sad i def. znamo je da će nesretni Tramp ponovo u kapitol.

15. Ako ništa ne upali, we have a Hulk (183)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.