Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
TAKO JE BRE
Galantni jbg nismo se skapirali, ja u ove tri drzave koje sam naveo niti sam isao niti bih isao niti cu da zivim ali nisam ni zato da idemo i “da ih civiliziramo”, izuzev osnovnog ono tipa sranje na ulici, nepranje i to sto nam se govori da indijci ne praktikuju. Svaki put kad je bilo ko od zapadnjaka pokušao da nam “približi” te narode “demokratničnom i civiliziranom” svijetu, nastao je neki haos, rat ili migracija i onda kuku meni dolaze nam crnci/indijci/arapi pa jbg šta čačkaš mečku u pičku, što nam ne dolaze sjevernokorejci pa jer ne smije zapad da proviri da vidi šta se dešava
izvini mu se lepo pliduu da te ne shvati pogrešno galantni je to bratina
jbt ko bi jos normalan isao da zivi u zemlju sa uksracenim "demokratskim" pravima gde nema ovakve dobre zajebancije kao kod nas, tamo se samo kolju i mole.
Cela fora je u perspektivi nista vise.
Pa da Caro ali perspektiva nije zanemariva stvar, zbog razliticih pogleda nastaju sukobi jbg u najmanju ruku neka averzija koja dovodi do gubitka posjetitelja evo npr ja i galantni bratina nikada necemo nagaziti na indijsko tlo jer nam šalju lošu sliku (galantni nece ni na bliski istok takodjer)
mislim da bi prijatniji zivot bio nekom ako se slucajno sudbinom nastani u gazi, pjongjangu ili patni nego sto bi bio da zavrsi u kikindi.
jbt, zamisli da svaki dan interagujes sa ljudima kao cara.
jbt
obj indija, s koreja bliski istok > island grenland i s delovi kanade
preselis se na sajt a zivis u svici, kakav bedak
Ocekivao sam da se javi melk i udari na jug srbije kad ono iznenadjenje - celt udara na vojvodinu
evo zvezda smanjila na 2-1, sad mozete opet gledati utakmicu, ne morate se baviti bliskim istokom hehe
odes u mesaru, radi zenski cara
- nasecite mi kg toga
- Nači hotulišu dr. celtuli lololo.
- molim?
- Plidui nolajferišu kao hotuli na temi.
- kilogram samo, molio bih
- Bukv manipulisani imaš pvt. Izvolte.
bukv bi radije ziveo u indijskim govnima ili bunkeru u gazi
dobro je celte ajde idi smaraj melka
naizmenicno pisam kasljem i smejem se STOP PLS
- dobar dan komsija
- Valda beru narandže kmee kmee na smeni.
Sto si trigerovan plidu, stava sam da me boli patka za obe strane, a pogotovo ne zelim da ih "ja civilizujem', lol. Kao da si licno napadnut ako neko odmah ne skoci da podrzava Palestinu, vrv osecas s njima neku povezanost zbog vere, sta li. Istina je da s njima nemas nista zajednicko i treba da ti bude izuzetno drago zbog toga. Plus je moje pravo da mi se gadi kome mi kurcu ceif
Moja savjest mi nalaže da podržim palestince, daleko od toga da tebi namecem išta. Ako hoćete da ova tema bude isključivo jednostrana, neću se javljati boli me kurac iskreno dal će se 15 ljudi odavde sloziti sa mnom ili ne ali kad vec diskutujemo, što da krijem da sam na nečijoj strani
plidu, kako bi po tebi bilo idealno resenje ovoga svega?
npr, reseno sve, pobedili palestinci. kako izgleda pobeda?
Meni je samo bezze da se medjusobno glozimo zbog tamo neke dve drzave na bliskom istoku, mora li to brate
Ma celte nema tu mirnog susjedstva, muslimani inače ne priznaju izrael, i da budu dvije drzave opet ce se rokati ali ovo sad je bukv konc logor, ne moze ovako
ma jasno, nego me zanima kako vidis izlaz ako palestinci pobede, sta se dogadja? nema pogresan/tacan odgovor, zanima me
ma jasno, nego me zanima kako vidis izlaz ako palestinci pobede, sta se dogadja? nema pogresan/tacan odgovor, zanima me
melka ne plidua