Posebna tema za Gazu

1. јебач пресретач
    Rusi i ukrajinci digli world tension preko praga, sad se klejmovi fabrikuju preko noći. Ne bi me čudilo neki suprajz anšlus da padne u evropi

pičkousti da iskoristi opšti metež da presuje nasleđeni strong claim na kosovo

2. Jeste caro to ti je muslimanski bbc, ista prica u sustini ali ovdje su se malo udaljili od zapadnjaka pa su blago realniji u prikazivanju

3. hahahh on i dalje misli da neko ovde čita tuđe postove

4. Jeste caro to ti je muslimanski bbc, ista prica u sustini ali ovdje su se malo udaljili od zapadnjaka pa su blago realniji u prikazivanju

pa to, da bi opravdali osnovu funkciju a u sluzbi su zapada ako mene pitas. ko nama sto furaju n1. Slobodni domaci globalisticki mediji, okej

5. Nevezano za sukobe ove, bliski istok pored Indije pazusna jama sveta, najodvratniji kutak koji postoji pod ovim nebom. Afrika je klasu iznad fr

6. Nenene mogu na bliskom istoku da se seku glave i sunete žene, dižu u vazduh i sve sve, i dalje su zenit civilizacije u poređenju sa Indijom

Ako je bliski istok pazušna jama indija je prolapsirani čmar pun šuljeva

7. ne kapiram taj stav "oni tamo su retardi"

jbt svako pleme ima neka svoja pravila. Jok ajmo jesti big mek i drkati na starlete jer znas kako je to do jaja.

To sto se tebi gadi i ne bi ziveo tamo niko te ni ne pita, ko te jebe.

8. sto je nasjmesnije 99% ljudi se rodi u nekom sistemu i tu odradi celu karijeru ali "zna" da je tamo de se onaj drugio rodio govno i da tako ne treba.

sirotiljska spika 1/1

9. cara objasnjava. +1 na sve sto je reko na stranici 25 ove teme

10. Dobro ti je reko Cara ovaj put, Galantni (iako se slažem za Indiju), to gdje je bolje nek ostane svakom na raspolaganju da odluči i shodno tome djeluje. Ako ti ne valja indija, idi u kinu ili laos haha ne ozb nek se odseli svako kome ne odgovara neko mjesto jbg ali ljudi vole da zive gdje su rodjeni i dobro im je zapravo iako nije iz nase perspektive. Samo ne volim kad neko ide da širi neka prava i demokratiju, sta tebe u arizoni boli kurac kako zivi neka riba u kabulu odjebi druze

Indija, Afganistan i Sjeverna Koreja su mi jedina mjesta na zemlji gdje se ne mogu zamisliti da živim nikada.

11. e el neko video ona neka plemena u amazoniji sto jedu lisce i zive u satoru

kakvi retardi ISUSE HRISTE

12. A cek sto se onda slazes za Indiju? Pa ne uklapa ti se u narativ koji guras, svakom svoje dobro, je l tako

13. severna koreja je vrh. daj mi samo leba i atomsku bombu i srecan sam. smrt fasizmu, ziveo drug kim

14. de bre s koreja nema zajebancije, nema kurvi alkosa, nema pljacki nema propalica. Uredjen sistem 1/1, ok avganistan je diskutabilan al najvise zobg amera a sto se indije tice nije to vise ona zemlja. Jbt kad kaes indija odma zamislis kako se kupas sa kravom u Gangu dok it sere a nije tako.

15. Pa slazem se iz nase perspektive, iz njihove nije toliko

16. sentinelska ostrva su top

17. Objektivan redosled
    Severna Koreja > Indija > Avganistan > Kina

Šalim se, nije objektivan. Totalno je subjektivan. Za ove tri ispred Kine me zabole gde su na lestvici ali Kina je dno dna, jeltakoŠmokljotakoje

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.