Posebna tema za Gazu

1. Meni je dovoljno celte ono sto si gore napisao, moralo je tako jebiga. Dakle nisu uverenja nego moranja a kriticnosti tu nema mesta.

Inace melk bi lajk e a jebale vas vace onda nastavi 5 postova o vacama lolo

Nema ovde nista o vacama zapravo, radi se o pristupu.

2. ne odgovori mi samo jel bi ti isto, i jel znas sta je "slamnati argument" sto kaze plidu?

3. Ne bi brate, nema sanse da su svi isli istim putem makar i kod vas. I ovde je bilo pritisaka kojekakvih pa nikom nista.

Slamnati argument moze se prevesti i kao zamena teza recimo, medjutim i ti to dosta cesto radis pa jbg kada vidis nekoga da to radi ne moras odma vikati "evo ga slamnati argument" i na taj način dokazati "da radi nesto pogresno i fejluje" a ti si u pravu.

Slamnati argument busted

4. mnogo cesto koristis to, mislim ovo "jel bi 5" je bas onako primer toga.

Ne bi brate, nema sanse da su svi isli istim putem makar i kod vas. I ovde je bilo pritisaka kojekakvih pa nikom nista.

dobro, kapiram da ti bilo, ili je i dalje mnogo cim od vakcine kao takve, da ti ok da zrtvujes neke socijalne/poslovne aktivnosti za to.
    mada, iskreno mislim da nisi ni imao sta da zrtvujes socijalno, tako da onda verovatno te i zato boli kurac.

5. mnogo cesto koristis to, mislim ovo "jel bi 5" je bas onako primer toga.

Evo slamnatog argumenta sa tvoje strane.

Odgovor je: ne, zapravo. Ali je bilo potrebno da se upotrebi da bi došli do:

zrtvujes neke socijalne/poslovne aktivnosti za to.

a sve u vezi sa kriticnosti tj kenjanju nekome da ima ili nema kriticki stav pa kao da ga ti imas. Cela poenta

iskreno mislim da nisi ni imao sta da zrtvujes socijalno, tako da onda verovatno te i zato boli kurac.

verovatno

6. Dosta nelogičnosti, šupljina, ne može Bafomet da bude ovan kad je jarac npr,

"male sheep or goat is called a ram" akcenat je bio na tome da je rogat, rogonja - tj visoki rogonja hajram

Ja ne znam šta ste se svi usrali ko da pričate sa satanističkim visokim sveštenikom ovde pa ga odvraćate od žrtvovanja male dece i molite se za spasenje njegove duše lol.
    Religija nikad nikog neće dovesti u spoznaju, kao ni viševekovna kultura utemeljena na lažima, a ako ne lažima onda najblaže rečeno pogrešnim reprezentacijama.
    Celte i Melke više puta ste me upozoravali da ne idem svojim sopstvenim putem jer to vodi u ludilo, zablude i šta već i to je ok al zamolio bih vas da prestanete, neće niko ovde naučiti nikoga ono što ne želi da zna. Može samo seme da se posadi za budućnost i tjt. a vaše sugestije neće videti plodnog tla kod mene, kao ni moje kod vas i to je ok, većinom vama nisam ni priredio onaj post. Svako ko je spreman da dotakne istinu verujem da će pronaći vrli način da to uradi, ali bez balansa nikad neće uspeti i to je ključ.

Al ok da ne offtopikujem previše, mesija o kojem pričaju mi se sve više i više čini da će biti AI jer će biti i sveznajuć i sveprisutan. Ranije su mesije predstavljali kroz priče koje su nas intrigirale jer smo i sami po prirodi "storytelling folks", neke mesije su se toliko ukorenile u nacije da i dan danas nakon ko zna koliko generacija ljudi veruju u te priče svim svojim bićem - ovo je dokaz koliko je moćna reč. Tipa kapiram da će biti scenario posle nekakve ogromne pošasti gde ćemo imati strukturu u kojoj neki tamo UN vojnici s emarama čuvaju podzemne servere na kojima Zakerbergovi i Bezosi projektuju nekakva metavers božanstva novog doba koja su nam donela tehnologije kojima smo se "spasili" is all

7. Religija nikad nikog neće dovesti u spoznaju

da, ali ako trazis "spoznaju", 100% zavrsavas u nekoj religiji.

Svako ko je spreman da dotakne istinu verujem da će pronaći vrli način da to uradi, ali bez balansa nikad neće uspeti i to je ključ.

budizam brate, budizam

8. Balans na jednoj nozi xd

9. sta ti cilj trifors konacno sa svim tim informisanjem, sta ces da saznas, nadjes ili postanes?

10. Ajde jebo vas trifors sprženi, vratimo se temi..

Elem, pratim komentare na hrvatskim i srpskim portalima vezano za gazu bukv kod hrvata ne primjecujem neku empatiju kada su stradanja palestinaca u pitanju kao da im je razumno sto izrael radi sve sto radi. Jedino na indexu mozes naci realnih komentara ali indexovci su cini mi se privrzeniji Milanovicu nego Hdzu pa mozda zato.

Kod srba doosta empaticniji komentari, dosta ljudi osuđuje izrael, ima i onih koji su u fazonu “ginu nevini na obje strane” i jako malo bolesnika u komentarima.

Dal je do najezde “drugosrbijanaca” ili ih nazovite kako hocete ali dosta pozitivniju sliku svijetu šalje srbija danas nego ikada prije

11. I sve to pod izgovorom da “migranti haraju evropom” i “da su to oni sto prelaze ilegalno u evropu”

Kad na “braniku” Evropske unije stoje Mađarska i Hrvatska, onda ti je jasno kakva je to unija.

12. da ne idem svojim sopstvenim putem

Brate ne ideš svojim sopstvenim putem, čitaš tekstove i knjige koje je neko odlučio da napiše i gledaš emisije ili "dokumentarce" koje je neko odlučio da snimi, izvlačeći iz toga jedine moguće zaključke. S nekim razlogom naravno. E sad ljudi imaju tri principa

- oće da te "probude" i oplemene
    - oće da te obrlate i uzmu ti novce
    - oće da te obrlate i uzmu ti novce + te angažuju za neke druge ciljeve i uvećaju moć.

E da imaši ove što oće da te odguraju što više od Boga i pomognu da se u sopstvenoj oholosti osećaško bubreg u loju, jer nešto znaš i jer si na višem nivou od nečega i nekoga.

13. mesija o kojem pričaju mi se sve više i više čini da će biti AI jer će biti i sveznajuć i sveprisutan

AI mesija bi lajk : idem prvo na vukajliju, ako mogu da pridobijem ono tamo slepo crevo čovečanstva, pridobiću i sve ostale ljude.

Cara : zdro AI mesijo lol, jes ti bukv. čru mesija il nas pandanišeš ovde brt?

AI mesija : understandable lol, guys switch me off pls.

14. Haha meni su simpaticni carini mimovi.

Ruku na srce, ne zna da ih radi ali imaju dušu.

15. paz jbg ovaj brendon fenomen je vrh, ne mogu sad cekati god dana da upotrebim

16. da, ali ako trazis "spoznaju", 100% zavrsavas u nekoj religiji.

Haha ne vredi pričati sa zidom ipak

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.