Posebna tema za Gazu

1. sta ti cilj trifors konacno sa svim tim informisanjem, sta ces da saznas, nadjes ili postanes?

Suverenost, ništa više

2. Oces da budes samostalna drzava?

3. Elem, pratim komentare na hrvatskim i srpskim portalima vezano za gazu bukv kod hrvata ne primjecujem neku empatiju kada su stradanja palestinaca u pitanju kao da im je razumno sto izrael radi sve sto radi. Jedino na indexu mozes naci realnih komentara ali indexovci su cini mi se privrzeniji Milanovicu nego Hdzu pa mozda zato.

Kod srba doosta empaticniji komentari, dosta ljudi osuđuje izrael, ima i onih koji su u fazonu “ginu nevini na obje strane” i jako malo bolesnika u komentarima.

Dal je do najezde “drugosrbijanaca” ili ih nazovite kako hocete ali dosta pozitivniju sliku svijetu šalje srbija danas nego ikada prije

A sad zatvori oči i zamisli komentare da kojim slučajem Izrael podržavaju i naoružavaju rusi

4. Od totalne evakuacije nema ništa, koliko mrtvih cenite u prvom satu upada?

5. što više to bolje

na obe strane

6. Najgore u vezi ovog sukoba je licemerje. I što više čitam o Netanjahuu, manje marim za njega.

7. https://t.me/disclosetv/12175
    Ko im bre više veruje da su zapravo tamo lol, dobro msm verovaće budale uvek i dobiće njihova saosećanja i razloga za totalno razaranje biće sve više i više. Defcon 2 wen?

8. A najjace od svega sto je sad Zeleni u fazonu, ej, aj zavrsavajte to pa da opet pricamo o MENI

9. svi koji ne podrzavaju izrael u ovom sukobu su ciste anti-semite

10. Slušao sam danas rabina nekog istaknutijeg, koji tvrdi da ovo što vlada Izraela radi nema veze sa Jevrejima, Torom, Bogom...Kaže to su sve cionistička sranja koja se protive Bogu i stoga mora propasti. Kaže većina Jevreja je zapravo u tom fazonu, čak i desetine hiljada pokušavaju da protestuju (pre svega ovoga) protiv ugnjetavanja Palestinaca, s tim što spec. snage to razbijaju, maltretiraju ih, tuku itd. U suštini isti kurac ko Iran.

11. Stižu izveštaji da je Bibi bacio sajk palestincima sa ovom pričom o povlačenju na jug i da je izbombardovana ta kolona civila negde južno od Gaze, počelo je čišćenje

12. NS is just built different

13. A dobro malo nešto muslimana što žive tamo došlo da maše zastavama i toeto. Nego ovi neki ljudi

https://www.youtube.com/watch?v=P5t2JLpB7SY

Postoje i isplivavaju, i imaju glas tamo.

14. svi koji ne podrzavaju izrael u ovom sukobu su ciste anti-semite

ko ne podrzava izrael dok ubija sto za jednog je antisemita

15. Svi koji podrzavaju izrael i palestinu su licemeri

16. Svi koji podrzavaju izrael su licemeri jer je izrael priznao kosovo dok palestina ne priznaje kosovo

17. najgore je to licemerstvo, ubedljivo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.