Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Zanimljivo je da sam posle rasprave za Bojanom Extrimom (žensko inače), fasovala hejt od JimijaJ, kojeg u životu vidla nisam.
    Jel da da je zanimljivo?

jeste zaimljivo

2. Moze neko meni da pregleda ?? Dosao sam danas i primetio da imam manje glasova .. pa samo ako moze provjera?

3. Има можда 5-6 поена, ништа не скидајте, него само дајте опомену аутору. На конструктивну критику, одговорио је минусима.

ЕДИТ Чини ми се да је ипак схватио да му нисам хтео лоше, па кренуо да ме лајкује. На његову несрећу, не зна да ни то није дозвољено. Проверите оллоло

4. Neko me mrzio večeras.
    Madam Edit : Hvala mladiću, divan si.

5. може провера? ценим да сам вечерас исхејтован..

6. фала матори

7. Ja sam izmrzio picku nacisticku pod nadimkom "ogavni", pa da ne bude da sakrivam. I posl'o sam mu privatnu poruku erotskog sadrzaja. Kad vec vi takve debile ne cenzurisete, da bar osjecam da sam nesto uradio, kad ga ne mogu naci uzivo.

8. Po mom skromnom mišljenju, popio sam hejt noćas, može provera?

9. Brate mili, ne možeš čoveku napisati komentar koji mu se ne sviđa, a da ne popiješ hejt.

Hvala, Bruce...

10. може провера

11. nema ništa Noks...

12. ishejtovan 100 % proverite

13. Zanimljivo je da sam posle rasprave za Bojanom Extrimom (žensko inače), fasovala hejt od JimijaJ, kojeg u životu vidla nisam.

Mene interesuje kako ljudi znaju ko ih je konkretno ishejtovao?
    Je l može meni jedna rutinska provera?

14. Sakso, nema ništa. I ovo nije mesto gde se raspravlja i diskutuje o takvim stvarima.

15. Proveri i mene leba ti.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.