Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Izvinjavam se. Odoh da potražim temu za to. Hvala!

2. Сређено кураторе.

3. Kuratore, skinut ti je usput i jedan lajk.

4. e to nije trebalo :) Moja riba sigurno

5. Ajde, dovez'o sam nalog na tehničko :)) Mož' jedna rutinska?

6. Nema hejta mare...

7. Ja sam pljuvo malo novajlije u poslednje vreme, overite me.

8. Imam ja od pre par dana neki hejtić, a možda ima i još nešto.. :)

9. Hujo nema ništa.
    Sunshine, rešeno.

10. ako može jedna provjera u novom milenijumu, nijesam siguran ali ozbiljno sumnjam

11. Видите и мени. Сигурно нема ништа, али не могу да видим бодове нити ишта, тако да би било лијепо!

12. Буксно, одвори овај линк http://vukajlija.com/recnik/autori/15579/komentari-drugih и при дну странице видјећеш те ситнице из претходне верзије.
    Па ако примјетиш нешто, јави се опет да џабе не чачкам ако нема потребе :)

13. Буксно, чисто!

Који сам модератор :)) Фала Фацо, сад знам де да гледам убудуће.

14. Ставио сам линк до свог профила, али видим схватио си да само требаш избацити из линка број мог профила, и убацити свој.

15. Пост изнад ми је био сувишан, али сам га ипак написао као објашњење у случају да се нађе неко мање ''талигентан'' од тебе :))

Панинаро, нем' ништа...

16. zafaljujem... i na onom postu

17. Nisam pratio dugo stanje na profilu, ima l' šta?

18. Мислим да ће сад баш да ти гледају да ли си хејтован. Не зна нико где је која фиока, а они запели да су хејтовани.

19. Ja sam samo ostavio prijavu, pa nek oni vide kada će to da odrade, šta odmah napadaš?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.