U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Izvinjavam se. Odoh da potražim temu za to. Hvala!
Сређено кураторе.
Kuratore, skinut ti je usput i jedan lajk.
e to nije trebalo :) Moja riba sigurno
Ajde, dovez'o sam nalog na tehničko :)) Mož' jedna rutinska?
Nema hejta mare...
Ja sam pljuvo malo novajlije u poslednje vreme, overite me.
Imam ja od pre par dana neki hejtić, a možda ima i još nešto.. :)
Hujo nema ništa.
Sunshine, rešeno.
ako može jedna provjera u novom milenijumu, nijesam siguran ali ozbiljno sumnjam
Видите и мени. Сигурно нема ништа, али не могу да видим бодове нити ишта, тако да би било лијепо!
Буксно, одвори овај линк http://vukajlija.com/recnik/autori/15579/komentari-drugih и при дну странице видјећеш те ситнице из претходне верзије.
Па ако примјетиш нешто, јави се опет да џабе не чачкам ако нема потребе :)
Буксно, чисто!
Који сам модератор :)) Фала Фацо, сад знам де да гледам убудуће.
Ставио сам линк до свог профила, али видим схватио си да само требаш избацити из линка број мог профила, и убацити свој.
Навар'но :)
Пост изнад ми је био сувишан, али сам га ипак написао као објашњење у случају да се нађе неко мање ''талигентан'' од тебе :))
Панинаро, нем' ништа...
zafaljujem... i na onom postu
Nisam pratio dugo stanje na profilu, ima l' šta?
Мислим да ће сад баш да ти гледају да ли си хејтован. Не зна нико где је која фиока, а они запели да су хејтовани.
Ja sam samo ostavio prijavu, pa nek oni vide kada će to da odrade, šta odmah napadaš?