Ako sad može provera , primetio sam da sam dobio minuse na zadnjih 6,7 definicija onako u sekundi što bi se reklo.
EDIT : Ja znam da je ovo sitniji hejt, ali meni bar za sada veoma znači svaki plus, jer sam još uvek maltene početnik, pa me 10 negativnih ocena ruši za 50 mesta. Ubuduće ako budem napredovao ,ovakve hejtove neću prijavljivati. Ok, hvala za proveru.
Sad ne znam da l' smem da prijavljujem s obzirom na to da imam svega 4 definicije, ali čini mi se da sam dobio minus na svaku.
Možda i zaslužujem šta ja znam lolo
@ Drug Raja _-_ - mislim, i sam kažeš da imaš samo 4 defke, a lik koji ti ih je izmunisirao ih je barem pročitao, pošto je fin razmak između svake ocene.
Mislim, nije toliko teško vratiti se stranicu il' dve u prošlost i naći odgovore koji su esencija nastavka bitisanja i tako toga. I, zapamtite - mojne utepate leptira. ;-)
Ako sad može provera , primetio sam da sam dobio minuse na zadnjih 6,7 definicija onako u sekundi što bi se reklo.
EDIT : Ja znam da je ovo sitniji hejt, ali meni bar za sada veoma znači svaki plus, jer sam još uvek maltene početnik, pa me 10 negativnih ocena ruši za 50 mesta. Ubuduće ako budem napredovao ,ovakve hejtove neću prijavljivati. Ok, hvala za proveru.
nema hejta
jel ponovo radi bioskop? ako radi bačite pogled?
EDIT: viđeh sad gornji post. zahvaljujem.
paninaro, gornji post je bio meni namenjan :)
Je l' može jedna provera?
unapred hvala
EDIT: Šteta, a taman sam se poradovao da ću pasti još malo lolo
nema hejta
Може провера мени, да тестирам то чудо. Чини ми се да сам у целој каријери свега једном тражио проверу. Бачите генералку, баш ме занима.
neki mali hejt prastari, skinuto
ja mislim da je mene neko izlajkovao.
Cini mi se da mi je neko prvi put u mojoj karijeri bacio hejt...ili je vise likova samo iscitavalo moje defke :)
A ja tato, oču i ja nesam čkolovao od vreme pa na ovam.
Sad ne znam da l' smem da prijavljujem s obzirom na to da imam svega 4 definicije, ali čini mi se da sam dobio minus na svaku.
Možda i zaslužujem šta ja znam lolo
ja mislim da je mene neko izlajkovao.
Ovo je trebalo da znaci da zelim proveru :)
@ Gazimudo, @ Anarchyst, @ Crvena konjeva mas' - nema ništa.
@ Drug Raja _-_ - mislim, i sam kažeš da imaš samo 4 defke, a lik koji ti ih je izmunisirao ih je barem pročitao, pošto je fin razmak između svake ocene.
Ja bi htio da prijavim modove da su veliki hejteri i brisu moje genijalne definicije XD
E sad ozbilno da vi mozete da provjerite hejt od ranije
http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-i-lajk-na-svoje-definicije-hejtere-i-lajkere?strana=376#post_2297957
posto sam ja prijavio, a neko od modova mi je reako da nisu u bili tada mogucnosti da skidaju hejt pa me samo zanima jel se moze sada...
sitno nešto, skinuh
@ Kajtezzu, ja sam napisao na prethodnoj stani nešto povodom toga:
http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-i-lajk-na-svoje-definicije-hejtere-i-lajkere?strana=377#post_2312958
Mislim, nije toliko teško vratiti se stranicu il' dve u prošlost i naći odgovore koji su esencija nastavka bitisanja i tako toga. I, zapamtite - mojne utepate leptira. ;-)
@ Bruce - taj lik, š'o si mu skinuo, ima veoma zanimljivskor što e tičeocenjivanja. Skokni, vidi i pokušaj da se ne zaprepastiš.
Aaaa ok nisam gledo, jbg, fala Vi ...
Čini mi se da me neko čita, ali moguće i da je lajkovanje. Mlooogo plusova sam odjednom dobio. Pa ako bi moglo da se proveri