Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. To je postalo standardno...

2. 10 komata, hejt je hejt, sad sto je mali.... Student neki garant, na kurac ga nabijem.

3. Više se ni ne uzbuđavam lolo

4. Ne spemujte temu, ne mogu da pohvatam kome zapravo treba provera.

Bombaš, ne vidim nikakve nepravilnosti sada. Skinuo sam neki hejtić od prošle nedelje.

5. evo meni treba provera, molim.

6. Ja nikad nisam pitala za proveru, evo moze sad..

edit: Bad luck SasvimNebitna, skinu joj 20 pluseva... :D

7. Radijacija, skinut ti je lajk. Pokušao je da te "čita" sa razmacima od 5-10 sekundi, ali tvoje defke su poveće za takvo brzinsko čitanje...

SasvimNebitna, skinut lajk od 20-ak poena i jedan mini hejt.

8. nešto mi naglo skočio broj ocena, molim za proveru
    čitanje ili lajk?

9. (Jako velikoj) gomili autora je skinut hejt. Tako da, ukoliko ste primetili nagli porast ocena, znajte da je to u pitanju.

10. Hvala, Stefane, mislio sam da sam lajkovan...

11. Ne mogu da se setim koliko sam poena imao, ali mi se čini da ili sam ili lajkovan ili hejtovan!? Aj proverite za svaki slučaj, nešto mi tu čudno :)

12. Jamajko, dobio si 122 plusa za 7 minuta. Svaka mu čast na brzini, ali morao sam skinuti.

13. vatafak koji je klinac tim ljudima

14. Ja rekoh da prijavim, da ne bude posle "jamajka pička, ušao u prvih 500 za dva dana" lolo

Jel to ovaj što je sad banovan? nit ga znam, nit sam ikad ostavio komentar :)

15. Kako sam jajO... čovek mi da pluseve, još mu namestim i ban lololo
    hvala Agi

16. Ja ti skinuh sad neka dva mala hejta, a primetnog lajka nema.

17. Proverite ljudi da me nije neko uzlajkovao ili možda čitao, ne znam... Neću da ispadne da na kvarno napredujem, ili mi je možda skinut hejt, ne znam.... uglavnom, mislim da se radi o dvadesetak pluseva, pa ako je neregularno, skidajte... :)

18. Što si brisao post, pa je sad moj odgovor iznad? Ja ti skinuo hejt posle originalnog posta, možda je i još neko pre toga. Lajka nema.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.