Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Obrisao sam ga zato što sam u međuvremenu primetio još jedan skok rejtinga pa reko da ne editujem već da namestim novi post. Hvala Agi u svakom slučaju.

2. Moram ovde da postavim pitanje, jer ako stavim na "raznorazno pitanje" ima da se izgubi post kao streljani ljudi u jami.

Ako hoću da par autora iščitam skroz jer mi se sviđa stil, da li će se to smatrati lajkom?

EDIT: da ne odg. u novom postu, evo ovde da se zahvalim pa brisi spem odma'.

3. Spem teme, postavljanjem pitanja i prijavljivanjem stvari koje nisu vezane za hejt iliti broj poena je najstrože zabranjen. Za svako pitanje imate određenu temu na forumu kojoj to pitanje više priliči nego ovoj.

4. I samo čitaj, vidimo mi šta je lajk, a šta je regularno čitanje.

5. Provera. Zelim proveru!

6. 'Ladno Agilni mod.

7. imam 8 definicija i odjednom sam na svaku dobio po minus. dal su čitane ili je neko samo lupo minuse. jeste samo 8 al mi krivo, hoće li ko da proveri?

8. Više autora te ocenjivalo, nije u pitanju hejt.

9. ok, samo mi bilo čudno, za par minuta na 8 defki samo minusi. Zahvaljujem

10. Moderatori, ishejtova me neko za sve pare... Dugo nisam hejt prijavio, evo sad pravi trenutak.

11. ahahhahaha, tačno 67 minusa, kao i broj definicija, hahhaha

12. Nisam ni sumnjao, hvala Agi...

13. molim za proveru, nešto mi ne štima

14. Aj dvidimo je li bilo kakvih promjena. Živi bili.

15. Mislim da mi je upravo neko bacio hejt. Ako može da se proveri.

16. može i meni, nije ništa odabrano, defke zadnje stoje a rang mi skače... a i juče mi je nešto bilo sumnjivo

17. Riha, skinut velik hejt.
    Đomla, skinuta tri manja lajka i jedan hejt, otprilike si na istom.
    Gugi, skinut je hejt. Imaš i neke ekstremne obožavaoce, ali kao, čitaju te.

18. ovaj ratko ili ajkula? ionako su trajni, pa ako oćeš kaži

Znam na šta ciljaš sa ovim zadnjim, proveeri slobodno sve... ako misliš da neko ko ima 32 godine otvara duple, skidaj, banuj, briši, radi šta ti volja...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.