Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Ovaj ratke je mene sigurno hejtovao jer sam mu komentarisao definiciju, a ti lajkovi mi stvarno nisu jasni...

2. đomla, bolje da ćutimo i didemo, sad im verovatno kroz glavu prolazi: Pogledaj ove majmune što se prave ludi.

3. i to što kažeš...

4. Gugi, sam si se požalio da ti raste skor, dakle samo kažem šta je i kako je, bez insinuacija. A lajkovi, dese se isto kao i hejt. Pohvalite nekom novajliji defku, grunuće vam deset-dvadeset pluseva. Iskritikujete li ga, vrlo moguće je da će ishejtovati sve što imate.

A Ratko, Ajkula... svi su oni sad isti :)

5. e, dobro onda, mislio sam da me lagano potkecuješ...
    pa, novajlije, i ja sam tako nekad dok nisam ušao u fazon... mada mi je dugo trebalo, moram da priznam...

6. A lajkovi, dese se isto kao i hejt. Pohvalite nekom novajliji defku, grunuće vam deset-dvadeset pluseva. Iskritikujete li ga, vrlo moguće je da će ishejtovati sve što imate.

a tako se to radi xexe
    Moze i meni, ako si se zahuktao na radnom mestu, ali nije da sam nesto primetio, realno...

7. Rahmetli, kod tebe je bio neki koji ti je slučajno lupio minus, pa je rešio da se iskupi mini lajkom. Skinuti su njegovi glasovi. Sve ostalo čisto.

8. Hvala Slengilares. Lijepo je znati da me još uvijek čitaju lolo

9. mislim da mi je neko ishejtovao 4 do 5 defke neka se proveri !!

10. alo modovi cim sam prijavio dobio sam jos minimum 7 minusa na defke sta je bre ovo koj moj !!!!!! PROVERA POD HITNO !

11. Brate, 4 ili 5 minusa nisu hejt.

12. Molimo autore da ne prijavljuju hejt ukoliko imaju manje od 10 definicija

13. brate ocene nastavljaju da mi padaju sa 389 na 374 i dalje padaju !! proveri

14. Nema hejta prema tebi, ocenjuje te autor sasvim legalno. Nije hejt, nego su tebi defke toliko kratke, da se čitaju u kratkom roku.

15. Spem teme, postavljanjem pitanja i prijavljivanjem stvari koje nisu vezane za hejt iliti broj poena je najstrože zabranjen.

Ajde čitajte prvi post, 'leba vam.

Počeću ponovo da banujem za spemove operativnih tema.

16. Ne budi nedokazan: nema hejta prema tebi.

17. Jel smem da pitam za proveru - nešto mi je sumnjivo...

18. Sve je regularno.

19. Viđite jel bilo kakvog lajka

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.