Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Мени? Хејт је или ми је скинут лајк.

2. Hvala, iako nemam pojma šta je taj lajk tačno. Kontam da neko upadne i plusira me jer sam previše kul.

3. Mda, toliko kul da otvori poseban nalog da bi te plusirao. :)

Smare, saće. Znaš otprilike oko koliko se poena radi, da ide brže?

4. Hvala, Lullaby, izvini zbog cimanja. Ja bih ionako mirno spavao jer nisam učestvovao ni u kakvoj prljavoj raboti.

5. Smarko, ništ ne nađoh, osim nekog staog hejtića. Možda je ipak skidan neki lajk.

6. Ja mislim da je to urađeno.
    Reče mi lik na četu da su mi dobre defke i da mi je on pluseva nadavao. Za to znam, za ostalo jokson.

7. Smarko, ništ ne nađoh, osim nekog staog hejtića. Možda je ipak skidan neki lajk.

Оке, учинило ми се да је хејт, али може бит и да је лајк скинут. Фала, лули :)

8. може провера мене, стално ми расте број гласова па ми некако чудно :Д можда ме неко лајкује.

9. Izgleda da je neko bio velikodusan i minuse mi udelio :)

10. Može l' provera i mene? Sumnjiv sam mi.

11. Proverite da li me neko čitao ili lajkovao.

I ubacite u naslov teme da se ovde prijavljuju i lajkovi.

12. Koji tuki opet? Ponovo mi neko razdelio minuse...

13. Hajde da vidim koji mi je pravi prosek, baš sam radoznao. Zadnji put sam proveravo hejt 2009. :-)

Ima li kUj da mi ga proveri?

14. aglj, nema hejta, da nije opet skinut neki lajk?

можда ме неко лајкује.

Proverite da li me neko čitao ili lajkovao.

E malo nas mrzi da se cimamo za lajk - osim ako ste sigurni da vas je neko izlajkovao, nemojte puno ispitivati.

I ubacite u naslov teme da se ovde prijavljuju i lajkovi.

Ma jok. Objašnjeno iznad. Kad nađemo - skinućemo, osim ako ste sigurni da je bilo neke neregularnosti pa nećete da vas neko kasnije optuži za nešto.

15. E malo nas mrzi da se cimamo za lajk - osim ako ste sigurni da vas je neko izlajkovao, nemojte puno ispitivati.

Izvini, ali kako možemo da budemo sigurni da nas je neko lajkovao, osim ako nam ta osoba ne kaže? Hejt se primeti, ali obično kada neko počne da čita nekoga, lupa pluseve.

I malo mi je glupo kada kažeš da ti je mrsko da pogledaš. Bolje reci da ne možeš, nemaš vremena, šta već, pogledaće neko drugi. Ovako izgledaš malo prepotentno. Bez uvrede.

16. Sale, sređeno.
    The undertaker, skoro ti je skinut jedan veći hejt, ako na porast glasova misliš.

17. Kurde, skinut velikačak hejt. Aj sad računaj prosjek :)

18. Ma,ima hejt,dobio sam 14 ili 15 minusa... Lik na chetu mi rece da ga neko minusovao i ja poceo da refreshujem svoj profil i gledao kako mi neko lupa minus po minus...

Verovatno nas je isti lik, samo sto je njemu dao 3-4 minusa.
    On rece na četu nesto u fazonu: Ocenite me bla, bla.
    A ja sam se nadovezao sa: Gospode pomiluj moje defke.
    I onda mi on reče to da su njega malo hejtnuli, a onda sam ja posmatrao sa neizmernom tugom padanje svoga zbira.

19. Imao 98,10, sad 98,64... Ja sam mislio ko-zna-kolko se skupilo za dve godine. Procenio sam sebe ko da sam Tolstojevski, pa da moram da imam preko 100 prosek na 500 definicija. :-)))
    Surova istina...nisam. ;-)

Hvala Lullaby! :-)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.