Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Но?
Него, био сам мало одсутан а пре одсуства сам упутио пар "оштрих речи" па ајде ако можете да проверите, био бих веома захвалан :))
Па, можда. :Р
Ма сконтао сам ко је, ал оћу и официјелну потврду лололо
Lole, nema većeg hejta. Imaš PVT.
Aman, ne izdajemo nikakve potvrde, kamol oficijelne.
Тужићу те газди! :шмрц, кмеч:
Неко ме је мало мрзио. Биће да је дечко много бесан.
ЕДИТ: Хвала.
Какву сам хејтчину испушио сад. Сређуј, Лули! :))
i mene izgleda neko mrzio na moje jadne defke, možda i nije al zahvaljujem unaprijed na provjeri :)
Hejt? Ima, nema, jok?
Попио сам бар двадесет комада, молио бих да се среди.
Lozničanin i blabla, sređeno. Saće vidimo i za ostale.
Prank, nema ništa.
Majmunoliki, sređeno.
Faco, taj "bijesni" te ipak čitao, a nađoh druga 2 hejta.
Meni je neko lupio ponovo majnuse na pola defkica.
EDIT: Ipak sam dobio minuse na svim defkama.
Vidim da je bivstvovanje od nekoliko sati na sajtu jednoj autorki bilo dovoljno da dvadesetak mojih definicija obeleži zvezdicom. I to je bezmalo jedini trag koji je ostavila. Ne znam o kome se radi, ubeđen sam da se u SŽ ne poznajemo, ne poznajem nikoga sa sajta, mada su mi neki veoma sumnjivi. Samo molim da se proveri da nije bilo nekog lajkovanja. Hejtovanje jeste bedno i nikako ne mogu da ga opravdam ali mogu da razumem da je neko dovoljno labilan da pribegava takvim postupcima. Lajkovanje je još bednije i molim da mi se skine svaki teret tog tipa, ako ga ima.
može neko da mi proveri hejt?
имам и ја нешто за пријахвит...ако може да се среди 8 минуса немогуће да су толико лоше дефке. 'фала ви унапред
Фала Лули :*
ishejtovo me neki mali degen koji pritom postavlja privatne tudje fotografije
aglj, skinut hejt. I pokoji lajk, opet...
Šakal, sređeno.
Skrozotkačen, ne vidim ništa sumnjivo.
Chipss, imaš 8 definicija. Sreća tvoja da danas nisam čital definicije, pa sam raspoložena. :) Sređeno.
Govedo, sređeno.