Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Ok, saću opet pogledati, teško je malo među svom onom masom hejtova ranije skinutih..

2. Ne kontam što napadaju mene jadnog i čemernog.
    Nego, da pitam... kada se skine hejt, je l se samo zbir vrati na normalu, ili se i ti minusi brišu ?

3. Kao čitao te četer taj, ipak. 10 minusa je.

4. Ma jok bre..onako sam ja pitao. Nemoj da gledaš više i da gubiš vreme samnom, nisam baš toliko fobičan! :-)

5. Izvini, ali kako možemo da budemo sigurni da nas je neko lajkovao, osim ako nam ta osoba ne kaže? Hejt se primeti, ali obično kada neko počne da čita nekoga, lupa pluseve.

Ako vidiš ogroman porast glasova, a recimo ranije si nekog novajliju ili dokazanog lajkera pohvalio ili tako nešto, šta ja znam. Iliti je neko rek'o da te je pročit'o. Mrzi nas, jer se ne nalazi tako lako kao hejt, a i tema je za HEJT (mojne još da mijenjaš nazive tema, biće toga kad postaneš mod), a samo od naše dobre volje zavisi da li ćemo jošte i tu ljagu lajka skinuti sa članova.

I malo mi je glupo kada kažeš da ti je mrsko da pogledaš. Bolje reci da ne možeš, nemaš vremena, šta već, pogledaće neko drugi. Ovako izgledaš malo prepotentno. Bez uvrede.

Šta sve meni nije glupo kad neko kaže, na primjer ti, Stefane, pa nikom ništ. Ne dijelim savjete šta je bolje da se kaže.
    I ti o, awesomeni, govoriš o prepotentnosti? :))
    Ae, ne spemuj mi omiljenu temu. :)

6. Ma jok bre..onako sam ja pitao. Nemoj da gledaš više i da gubiš vreme samnom, nisam baš toliko fobičan! :-)

Kurde, to je bilo za ovog Alja, šta se ubacuješ u paranoične razgovore, bre? :D

7. I ti o, awesomeni, govoriš o prepotentnosti? :))

Jbg, nisam navikao na tebe takvu. Navikao sam da si skromna i direktna. :)

Ae, ne spemuj mi omiljenu temu. :)

Jbg, došli smo na to da se samo na spamovima lepo ispričamo. :P

Ah, do sledećeš hejta. :*
    ;)

8. Ne znam ja na šta si TI od MENE mogao da navikneš, al vidim da ti ne shvataš upozorenja, a? Nemoj više smaraš, molim te.

9. Sad se plašim i čet da koristim,a defke i ostalo i ne komenatrišem nešti više.
    Ali ovaj poslednji bar nije bio toliki retard,pa da mi minusira sve 3 strane,nego samo 14 komada. Sad mi 320 njaa

10. Mislim da sam hejtovana, sad...

11. http://vukajlija.com/zabava/posteri/211348-kuku-sine
    Приватна фотографија (што није за ову тему, ал' хајде) и вређање у коментару ниже.

12. што није за ову тему

Šta od navedenoga jeste za ovu temu? :)
    Ajd, riješeno.

13. Ishejtovan sam...nekih 40 minusa za nekoliko sekundi!

14. I mene neko hejtovao. ne znam što, brate? nisam nikoga dirao 20 dana.

15. aj, lulli, baci pogled, bog ti dao zdravlja...

16. Имам хејт проверено, малочас сам напушавао неке ликове и одма' на свим дефиницијама један минус више

17. lexa, vidi se da nisi iskusan na ovoj temi. :)
    Mali savet, prijaviš hejt, i onda čekaš da lula proveri varaš li se, da bi bilo preglednije!