Kakvom četu? Odabrala si mu defku čim si postala mod, koliko si dosad tako odabralča definicija, koliko ste svojih odabrali cenjeni modovi? A onaj pekijev post o malverzatorima je najveća fejlčina i transferčina, Kostić vam dao da okačite ljude koji nemaju veze sa andergraundom kao što sui sale, coa eklips lupus, james, msmojne, tajni agent prase, joca ferari... FEEEEEEJL!
A vi birate svoje, svojim ortacima i duplacima, a hejtujete druge, bravo, bravo! A kako su pojedini došli na moderatorska mesta bolje da ćutim.
Idi Džimi i odaberi defku nekom od svojih 15 duplih.
Najjače je što ne ume da mi odgovori nego čeka ko cavulja mesec dana pa hejtuje, bravo majstore, u nivou si one fejz klinčadije koje banuješ svaki dan zbog hejta.
A da, posle ste Kostičća skinuli sa stuba srama i odabrali mu defku jer je sjebo 30 ljudi, a vi upali kao tajni agenti kulen bondovi u grupu da printskrinujete i nađete nešto o jadnom straji koga mrzite što je prvi i kenjate svuda po njemu.
KHM!!!!! Ja kapiram da vam je zanimljivo da se zezate sa zezatorom, ali zaista bi bilo lepo kad bi neko video da li imam hejt ili je to zbog skripte!!!! A ponavljam se samo zato što mi je prethodni post zatrpan spemom!!!
Kakvom četu? Odabrala si mu defku čim si postala mod, koliko si dosad tako odabralča definicija, koliko ste svojih odabrali cenjeni modovi? A onaj pekijev post o malverzatorima je najveća fejlčina i transferčina, Kostić vam dao da okačite ljude koji nemaju veze sa andergraundom kao što sui sale, coa eklips lupus, james, msmojne, tajni agent prase, joca ferari... FEEEEEEJL!
A vi birate svoje, svojim ortacima i duplacima, a hejtujete druge, bravo, bravo! A kako su pojedini došli na moderatorska mesta bolje da ćutim.
Idi Džimi i odaberi defku nekom od svojih 15 duplih.
Najjače je što ne ume da mi odgovori nego čeka ko cavulja mesec dana pa hejtuje, bravo majstore, u nivou si one fejz klinčadije koje banuješ svaki dan zbog hejta.
I meni, i meni!
A da, posle ste Kostičća skinuli sa stuba srama i odabrali mu defku jer je sjebo 30 ljudi, a vi upali kao tajni agenti kulen bondovi u grupu da printskrinujete i nađete nešto o jadnom straji koga mrzite što je prvi i kenjate svuda po njemu.
Мени не мораш џими, ја ћу сама себи ко и увек лоло
Ma ne pitaj Bleka, on ti duguje to. Na kraju krajeva, ubedila si ga da odbanuje Samhaina, svi znamo kako!
Како?
KHM!!!!! Ja kapiram da vam je zanimljivo da se zezate sa zezatorom, ali zaista bi bilo lepo kad bi neko video da li imam hejt ili je to zbog skripte!!!! A ponavljam se samo zato što mi je prethodni post zatrpan spemom!!!
Е ај сад озбиљно, ред би био да ми одаберете нешто, уплатио сам ктитор, а за 4 године на сајту, само једна одабрана, и то ми је срање дефка :Д
http://www.youtube.com/watch?v=J0YjGOHyEn0
RECI IM ZEKI!!!!!!!
Ti gospode bolje da ćutiš da ne kažem čiji je to profil koji koristiš i čije su defke.
ja mislim da mi je zezator ban'o na defku. Koje su efektne metode uklanjanja?
Хемотерапија.
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA
Slobodno reci da su moje, tako ćeš me najlakše i pokopati. lololo
I ja sam dupli, i ja, i ja!
Љољ
De bre, otporan je na vatru vodu snjeg i kišu. I radijaciju.
И ЈА САМ МОДЕРАТОРСКИ ДУПЛИ, АЛ НЕ СМЕМ ДА КАЖЕМ ЧИЈИ ИНАЧЕ ЋЕ КЕЛТ ДА МЕ ОДСТРЕЛИ К'О ЂИНЂИЋА ЉОЉ
Иван Ивановић за госте има ђаке прваке.
Мулуце, скинуто ми је 12 гласова. То је скрипта ?
Мојне сад да претерујемо! Имам свега 7 дуплих, од тога ми је само Турети активан.