Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Prijavljujem definiciju na svog zezatora? Nego, ovde mogu da tražim od moderatora da me malo čitaju? Tako sam pročitao u par prethodnih postova? Eto, ja sam kratko na sajtu, nemam ni mnogo defki, ali sam apsolutno siguran da imam nekoliko haha defki, koje su rođene za naslovnu.
Imam zezatora na definiciji, ali nemam hejt. Jebi ga.
EDIT: Hoću i ja da budem Džimijev dupli!!1
Imaš 15 duplih ili treba i taj print da kačim? Koji si ti dečko fejl! A od tih duplih, svakom si odabrao po jednu.
Иван Ивановић за госте има ђаке прваке.
Мулуце, скинуто ми је 12 гласова. То је скрипта ?
Можда ће се они смејати на његове фазоне лоло
Да, скрипта.
Зла јебачица кеве такође нема хејта.
Зезаторе пошто се ниси јавио да кажеш како сам ја то убедила Блека да одбанује Самхаина, бићеш банован због опаке клевете и увреде мог морала. Плус, ја сам га одбановала, не Блек.
Дечко, зашто копираш ПВТ-ове које сам слао твоме брату? Зашто, о, зашто? :))
Је л' знаш да се то не сме? А, дечко? А? А? А?
Nemam 15 duplih!!
EDIT: Pogrešan nalog, majku mu.
Е, ако већ говоримо о томе чијим ће дуплацима да се да насловна, ево дупли од оног типа Лего Коцкара напис'о дефиницију врсте дојајна.
http://vukajlija.com/slozna-braca-kucu-grade-a-neslozna-dvije/169489
Еј, добра је, ал' није за насловну, ако ме разумеш, Лоле. Нећемо се сад ЗеЗатИ!
ZeZaToR
Ако је све завера, како да знамо да ти ниси дупли?
A kako? Pa tako što ste u dobrim odnosima, pa imaš dozvolu da sve radiš, kao što si Lemaju banovala i to nije kleveta već istina.
Ово су сад неке инсајдерске информације!
www.vukaleaks.ch
Meni ne biraju defke već hejtuju.
Lemaja je dobila trajni ban na svoj zahtev, ne mešaj babe i žabe i ne širi dezinformacije. Kada bude želela da se vrati, može preko bilo koga da traži odban.
WIN
Ахахахах што обриса пост. Јао како нисам ухватио принт јооооој. :)))
Управо смо испемовали оперативну тему.
СВИ ПО ТРИ ДАНА И РАЗЛАЗ :)
Sam protiv svih, fak jea!
A gde su onooliki ljud za koje sam ja skakao svaki put? Jesam budala...
Koji moj se ja svađam s modovima...
Odo u grad, vozdra :*
Па и са осталим модераторима сам у добрим односима, познајем их и лично, какве то везе има? Клевета је дечко што си написао да знаш како, као и ''сви'', а ниси написао како? Ево сад још једна клевета за лемају да сам је ја бановала трајно. Нисам ја него је Френки, што јој је и написао одмах испод где је захетавала да је банују тарјно. Клевета по клевета, на свакој си теми најгласнији са тим инсајдерским информацијама, напабирчио си ти дечко за трајни.
Ona je već odbanovana i to odavno čini mi se
Зезатор више није занимљив, њега трајно, а ми остали куд који.
Је л' у ЗеЗаЊе, што би рек'о Пеђа д бој?