Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. E nema niš novo...

2. Čini mi se da mi je neko hejtovao defke posto sve imaju po 1 minus vise od prilike... Ako bi moglo da se uradi nešto po tom pitanju, hvala.

3. Prvo, napiši više definicija, pa onda prijavljuj hejt. Skinut je taj mini hejt.
    Drugo, skinut ti je i lajk sa tvog duplog.

4. Jel može provera?

5. Neko mi upravo dade 5-6 minusa, provera molim vas :) ako se to smatra hejtom.

6. Ajd i mene čeknite pliz...Zahvaljujem unapred...

EDIT: Zahvaljujem još jedared...

7. Ништа ново.

8. Goba i Šećeraš, nema ništa.

EDIT: :)

9. Mislim da sam ishejtovan. Provjera, ako nije frka..

10. Murinjo, ništa ne vidim. Ili je jako malo ili su te čitali...

EDIT: skinut ti je lajk

11. Па да л су ме читали знаш ти, а не ја :))

12. Jel moze jedna mala provera, nesto mi sumnjivo?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.