U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Čini mi se da sam popio neki mini hejt...Ako može provera opet...
Nema ništa Šećeru
Да додам на ово Брусово, иако није неопходно, али да знаш за убудуће:
Имаш неког фрајку на грбачи. Пар минуса, али је читао.
Поента: Па и да је хејт, те мизерне немој пријављивати. Некад касније ако се накупи, подсјети нас, па ћемо скинути уколико буде шта озбиљније.
Važi se...Hvala...:)
Ma ja banovah toga, hejtovao ga je 5 pa na dalje...a ima i istorijicu nenormalnih poteza...
Imam osećaj da mi je na najnovijih desetak definicija udeljen minus, onako, usputno...
saću pogledam, ako mi dopuste ovi novi modenatori :)
Ja ne znam gdje ovo da napišem,pa cu ovdje. Je li normalno da mi zbir za definicije bude isti ,a da mi se prosjek mijenja? Vazdan danas mi je zbir 219 ,a prosjek varira od 6,88 do 6,6 ( ne smijte se). a?
dejane, nema ništa, prevario te osjećaj
mario, pišeš li možda nove defke? pa ti se zato prosjek mijenja?
Nikolu sam ja proverio i rešio.
Dejane, nemaš ništa, ko što reče Lullaby
Thanks, Lullaby...
a napisao sam jednu sad...i to je ok,to pratim,ali kontam,ako već i dobijam pozitivne ili negativne ocjene da bi i zbir trebao da se mijenja,a ne samo prosjek...nije problem,moje defke ionako vidi 5 ljudi,ali čisto informativno pitam...
Meni se zbir glasova sa oko 966 smanjio na 872. Oko 90 manje, pa ako moze to da se proveri?
Skinut ti je lajk.
može jedna mala provjerica. ne sumnjam ništa čisto preventive radi. kad budete imali vremena. zahvaljujem.
nema ništa paninaro
Ok. Hvala. Mogu li da znam ko me lajkovao, posto nemam dupli?
Ok. Hvala. Mogu li da znam ko me lajkovao, posto nemam dupli?
Lajkovalo te više njih. Ne možeš da znaš.
kako gotivno što je tu izjavu o nemanju duplaka izbacio duplo. Čuješ li ti sebe? :))