Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Pa svejedno mi dal mi verujete ali stvarno nemam. A izbacio sam dva puta jer idem
    preko mobilnog na vuku a nesto me jebe net na fonu. Mada jeste zanimljivo, moram priznati. A ta linkovana definicija jeste dobra i dao sam plus jos kad je postavljena ali ne vidim kakve veze ima sa mnom!? A zanima me kad vas moderatore neko lajkuje, jel skidate i vama lajk:)? A mozda se nekom svidjaju moje definicije pa plusirao ili sam mu ok zbog nekog stava i sl, al nije ni bitno. Tako ima autora cije definicije procitam celu stranu i dam sve pluseve pa po meni to nije lajkovanje jer su im sve dobre defke.

2. haha, koje ludilo. :)
    okej, ispričasmo se sada i previše.
    vidimo se na sljedećoj prijavi hejta.

3. je li neregularno ako ja otvorim dupli nalog sa kojeg citam svoj originalni nalog i podijelim sebi 301 plus, jer se meni sve moje defke svidjaju?

4. Aj pa tako, u zdravlje Verujem da brisete i kada vama neko lajkuje, tako i treba.

5. m88 continues. :))

kolfilde, nije neregularno, možeš to slobodno da uradiš kod svakog provajdera.

(a ako sad ne kažem i da ćemo ti mi skinuti taj lajk i banovati te, ovaj miloš će da se sasvim obeznani, samobanovaće se čovjek, jbt)

6. Шоми тебра, с модераторима се не тера контра, модератори се лајкују и боцкају (ово је за фејс ако имаш). Оно, научи правила игре мајка му стара.

7. sve je tačno što stiven ka'e. mršte na učenje pravila i bješte s teme ako vas niko ne mrzi! :)

8. ja tako bacim neku posalicu, luli kazem da joj je seksi avatar a frenkiju da volim fajt klab. i jos s vremena na vrijeme napomenem kako je tesko biti mod.
    evo da ne spemujem, provjerite da li me neko hejtuje ili me neko lajkujem. mislim da me niko ne dira ali sam attention whore danas.

9. ili me neko lajkujem.

:)

ae saću, reda radi i starih vremena zbog.

10. Ma znam stivene pravila, jesam se relativno skoro registrovao ali citam vuku vec oko tri godine. I nisam terao kontru nego lepo obrazlozio i reko da nemam dupli, ali me uvredio malo onaj link. No nije ni bitno. A ja pre svega vuku gledam kao sajt zabave ali i ovde se na nekad svede na onu Fridriha(Nicea, ne ovog sa sajta) "volja za moć". Necu vise spemovati temu, izvinjavam se

11. kolfilde, bilo nešto, nestalo.
    miloše, ti ne kontaš da treba da prestaneš spemovati ovu temu, jebote.

12. Ako je obrisana - obrisana je od strane moderatora koji ima puno pravo da to uradi ukoliko definicija ne zadovoljava standarde. Žao nam je zbog neugodnosti ali takva su pravila sajta i Vi ste ih prihvatili kao takve. Ukoliko želite pristup definiciji imate mogućnost uplaćivanja 'Ktitor' opcije koja Vam omogućava pregled obrisanih definicija. Hvala Vam na razumijevanju, nadam se da ova mala neugodnost neće uticati na Vaš odnos prema sajtu i moderatorima.

(Kajzene, 'ću da budem Kostić umjesto Kostića, dajebeoca!)

13. Batalite spem operativne teme. Skočko, ti čekaš seljaka, nemoj sam da zaslužiš taj ban. :P
    Jole, definicija nije za sajt.

14. :P

Ljubomoran si?

:: :* :D

15. Skočko, prekini. Poslednje upozorenje pred ban.

16. Na koliko ćeš me banovati?

17. E moj Stićko, ti znaš istoriju smaranja i spemovanja..... Što banova čoeka?

18. Ne dolazi sa duplih.
    Svaki sledeći spem ove teme rezultuje momentalnim banom, bez upozorenja.

19. Neko mi je upravo bacio hejt jedno 400 glasova

20. Nije. Skinut ti je jedan stariji lajk.