Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. A ko to mene lajkuje?

2. Onaj koji te ne hejtuje.

3. ...
    lepo te pitam, zanima me?

4. To ne smemo otkrivati.

5. Hahahahahahahahahahahahahaha
    dobro, hvala, idi moderiši

6. Ako ti misliš da je tako najbolje, okej, onda idem.

7. А Фаца неверуе

8. Јесте то мени нешто скидали иили ме је неко хејтнуо?

9. Ovo mi polako postaje komično. :)

10. Hejta/lajka? Malo mi je čudna distribucija poena u poslednjem satu, rekao bih da ima i jednoga i drugoga, a da ovo prvo prednjači za dvadesetak poena.

11. Skinut lajk.

Фала :)

12. Hejta/lajka? Malo mi je čudna distribucija poena u poslednjem satu, rekao bih da ima i jednoga i drugoga, a da ovo prvo prednjači za dvadesetak poena.

Ajde pogodi šta je u pitanju? :)

13. Ajde pogodi šta je u pitanju?

Elementarna nepogoda?

14. Skinut hejt i lajk. Prati temu.

15. И ја хоћу да пријавих хејт. Како коју год дефиницију да поставим, неко ми лупа минусе и пре него што је и прочита.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.