Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Dobih dvadesetak minusa, molim da se proveri.
    unapred zahvalan!

2. Skinut lajk.
    Strpi se samo, biće još.

3. Чега ће бити још?

4. Zvali su me i drugim imenima.

5. ne zanima me.
    Samo ne razumem, ti sad hoces da kazes da ja imam neke svoje naloge za plusovanje svojih defki?
    Objasni mi molim te.

6. Nemaš naloge, ali se ti i drugari međusobno "čitate".
    Sada je sve rešeno, nastavite.

7. Haha, pa covece, ako im se svidjaju moje defke ne smeju da mi daju +, ne kapiram te. Mogao bi da proveris malo ostale naloge a ne meni da skidas 400 pluseva.

8. Zato ću ja da te čitam. ;) Ali stvarno. Nemaš brige.

9. @Vučica21™ hvala tebi, ali ne znas kako je lose kad te spusti 30 mesta i skine ti 400 pluseva.

10. Dobih skoro - bukvalno na svaku defku. E sad, jeste dosta njih retardirano, ali ima 1-2 baš dobre pa mi je zbog toga bilo krivo...

11. Znam vrlo dobro. Imala sam i ja lajkove. Stefi, kad si već tu proveri i mene.

12. @Vučica21™ hvala tebi, ali ne znas kako je lose kad te spusti 30 mesta i skine ti 400 pluseva.

Лоше је кад ти кера прегази ауто, или ти матер добије срчку кад је препаднеш из зајебанције.

13. Blejk, nema ništa. Moguće da je skinut neki lajk.
    Vučice, sada ću pogledati.
    Gouc, idi popij nešto i smiri se. Ne spamuj temu.

14. Ај док сте на окупу, ако може ја.

15. @Facafacaa u pravu si, to je bilo napisano iz nervoze. :)
    @StefanKostić idem.

16. Sidro, nema hejta.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.