Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
:-) važi, hvala
Moze provera? Izvinite na latinici, pa jos i osisanoj, na telefonu sam.
Rešeno.
Ријешено.
ЕДИТ: Па како то обојица ријешавамо, мрву му пољубим :)
ЕДИТ: Па како то обојица ријешавамо, мрву му пољубим :)
ФАЦА СКИНУО НЕКОМЕ ХЕЈТ, ред би био да частиш :)
skin'o mrak hejta!!!
Хфала много!
Молим дежурне да погледају који модератор или већ неки ефендија, константно брише моју дефиницију - Флајер, када она никога не вређа. Хвала!
Ja sam je obrisao OBA konstantna puta. Prvi zato što je dobila ukupno 5 ocena za 20 minuta (3:2 skor), a drugi put sam je ostavio dva sata i otišla je u minus. A ostavio sam je drugi put iako nije lepo s tvoje strane da ponavljaš definicije koje je moderator obrisao.
aj proverite lajk, imam 1oo poena više nego jutros
хајте, молим вас, проверите ме.
Džafe, nema hejta...
Пошто рекох да 'оћу напредак ранга и прву одабрану на поштен начин, неко ми је налупао гомилу плусева (ранг ми скочио за неколико места).... Је л' море нека провера?
Мислим да сам исхејтован, нек провери неко.
Nema ništa. Sigurno je skinut neki lajk.
Нађите ми овог што ме кљуца недељама, молим вас, ако је икако могуће.
Са' ћу ја то да ти погледам, немој ништа да се плашиш.
:дрхти, док га облива хладан зној:
Закљученије: мали хејтић. Скинуо сам, ал' далеко од овог твог трипа.
Таблетица за шизофренију ако има каква, и добар си :)
Фак јеа! Најзад изговор да кренем да их рокам!
Хвала Фацо! Мсм да се тај неки наврзо на мене само је лењ да ме исхејтује како треба. хД