Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Сређен један старији :)
Može provera? Malo se zamerio posterdžijama, pa za svaki slučaj.
EDIT: Hvala
Neko mi je dao minus. Molim da se minus obrise, a izgrednik banuje.
Testis, skinut jedan mali.
Imam nekih 15 - tak pluseva manje od pre par sati , na moj skromni zbir to mi je nekako mnogo .Jel može da se proveri da me neko nije hejtovao nedaj Bože ?
Rešeno. :-)
Neizmerno zahvaljujem !
5, čitao te čovek - nije hejt, jednostavno mu se nisu dopale...
prijavljujem hejt koji se desio navi čas.
paninaro, isti autor kao za peticu - čita, ne hejtuje, ali ima malo previše sofisticiran ukus... nije te puno čitao, odustao je...
ok, sve ok. hvala.
Mečini neke se čudne stvari dešavaju pogotovo u zadnje vreme, nekako zbir ocena "talasa" - ima li kakve mržnje ili prećeranog voljenja?
Čiji je ovo dupli što mi kaže da sam idijot
neko popio bananu pa došao da vređa dok ga ponovo en izbace. ne mogu da tražim temu prijavite one koji vređaju i spemuju izvinjavam se
http://vukajlija.com/dj-cira-i-dj-vlada/554641
Upravo sam za minut dobio minuse na sve svoje defke (a ima ih 51), pa ako moze to da se reguliše nekako.
Rešeno
malo pre sam primetio nagli pad poena, i to čim sam postavio novu defku koja ima uspeha pa mi sumnjivo, mozda se tripujem.. al molio bih proveru.
nema hejta ivke, čitao čovek definicije...
@Bruce
i kao pročitao sve za 1 minut i ni jedna mu se nije dopala. pa jel dao neki plus? meni to ne liči na čitanje..
edit - ok, fala
Dao ti je tri plusa i jedanaest minusa, ne vidim zašto sumnjaš u nalaz moderatora kad si ti tražio da ti pogledamo odnose. I čitao je duže od jednog minuta.
Aj vidite da mi nije ovaj baja bacio neki hejt, već 3 puta danas sam mu rekao da mu je vnugo definicija(svaki put na drugoj defki), a i kačio sam mu poster na konjkurc.
http://vukajlija.com/recnik/autori/201111