Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Хејт/лајк? Нешто су чудне бројке..
Ne nađoh ti hejt, a lajk znam da neću naći. Tako da, ako je ovo drugo, jebiga, uživaj. :)
Ај сада кад имам 10 дефиниција, јел море једна провјера? :)
ЕДИТ: Хвала :)
Čist si.
Jel može neko da mi overi definicije, molim...... Na svaku sam dobio minus, tako da nije omanji hejt - značajan je..... Hvala unapred
EDIT: Opet Hvala :)
Sređeno Samwise Gamgee.
мислим да ме је неко мрзео , али само малчице
i mene isto kao šerloka...
Ако је само малкице, немојте љеба вам да се мучимо :)
Шерлок има један маји мајени, ал' није хејт него си читан.
Бури, ти знаш да сам те раније детаљно прегледао и знаш да имаш пун курац скинутих хејтова. Теби да бих ишчапркао голему хејтчину треба неко вријеме, а камоли за маји мајени. Ту бих морао одвојити бар сат времена.
Реци колико си изгубио отприлике. Немој ме јебат да губим пола ноћи на твом профилу за пет поена :)
УАА !
Зајебавам се , ни абера :)
Na poslednjih desetak-dvanaestak definicija pade po minus u kratkom vremenskom intervalu.
nema nikog pojedinačnog M70, mora da ti se slučajno poklopilo...
Sudbina jarcu donosi rogove...hvala, Bruce!
Aj jedna provera, nešto mi sumnjivo :)
ništa mlata, stanje redovno
Hvala! :) Blagosloven budi :)
Može provjera? Izgubio sam naglo jedno 20-30 bodova, a i par pozicija sam pao, otkako sam zadnji put gledao....
Skinut ovaj od danas i nađen jedan potencijalni, ali nemam sada vremena da proverim, pogledaću kasnije.
Zahvaljujem.