Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Не.
Komad, sređeno.
Hvala puuuno :-D
Da li bi neko proverio moje defke,jer mi se cini da sam hejtovan....opet?
Izgubio sam nekoliko pozicija u par dana i to mi deluje sumnjivo....
Hvala
Sređeno.
Чаооооо! С радошћу вас обавјештавам да сам олешен за неких (минимално) четр'ес' комада, па ето... буд'те добри :*
sad ćemo..
Nisi olešen, obrisao sam ti definiciju "Alkoholičar", jer je plagijat. Evo, sam prosudi:
Tvoja:
http://vukajlija.com/alkoholicar/110900
Original:
http://vukajlija.com/alkoholicar/59762
Е, моја је готивнија :Р
Шалим се. Иако ни његова није оригинал јер је то фора са стране, он се први сјетио тако да... нек' си обрис'о :)
Uf, a ja se mučim tamo....
Па фацо, није лепо то што радиш, пре неки дан си се жалио како аутори оптужују да је нешто плагијат, а не прилажу линк. Ајде сад ти лепо приложи ако већ кажеш да није оригинал, па да бришемо. Или да тебе по твојим стандардима банујемо, м? :)
Не не не! :)
Људи кад оптужују за плагијат имају у виду нешто што је већ овде дефинисано. Е ту попиздим, па кажем стави линк.
А овде сам рекао да је фора са стране. Дакле, није оригинал у смислу: није је он смислио, јер фору одавно знам. А с обзиром, како сам и рекао, да се први сјетио дефинисати, све је апсолутно ок. Могу да нађем линк до ''једног од оригинала'' :) са стране, али немам потребу. Битно да човјек није плагијао неког с вукајлије, као што сам ја то ненамјерно урадио.
Контааааааааш? :Р :)
Опет, и ту постоје неке ''финесе'' (ваљда сам се добро изразио). Кад неко буквално препише рецимо с неког блога читав пасус и само набаци наслов, треба брисати. А ако је неки фазончић који је у општој употреби, као овај зомбијев, контам да је то ок. Добро, то је већ невезано за тему, ал ето да додам своје мишљење и по питању тога.
Сори Енергијо, није до мене :) :*
Капирам ја то све и наравно да те не бих бановала, само сам рекла да није лепо то што си написао како је фора ионако ''њах'', а да смо оставили твоју дефиницију не би је сам избрисао иако је фора ''њах'' и није оригинал :) Све кул, само ми се није свидео тај твој став.
E aj pogledajte kod mene, imam 30ak pluseva manje!
Е бркајло бјеж' тамо да не би било свега! Откуд знаш шта би било, ја сам поштен чо'ек. Ај воздра :Р :)
Jel mogu ja ovde da pitam ko mi je obrisao definiciju "zagoreo" i zašto?
Obrisane su mi neke definicije, ali pošto su vlasništvo sajta radite sa njima šta hoćete.
Time sajt gubi.
Nego čini mi se da imam nekih menjih hejtova.
Možda sam opet nekoga iznervirao.
Ako nije teško, neka neko proveri.
proveri mene brate, mislim da sam hejtovan?!
Zna Murinjo,e aj mi daj daj sajt gde je taj forevr alon gaj,molim te