Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
paz jbg nestor pa nestor nije on solo u prici, sakupio je jake ljude oko sebe koji bukv pricaju svi slicnu spiku (onu koju narod pOdRzAVA) na mediju gde te neko ne maltretira da gledas. jbg za vreme korone nestor imao pozitivan influens na narod jer je isao u suprot agendi i onom retosu konu. Narod ga zavoleo jbg true hero to se trazilo. zatim kenjanje za ruse protiv opet zapadne agende u ukrajini a pri tome odavno simpatican lik cicica vrh lekar sa vestackom vilicom sto si rekao
ne vidim sta je problem da takav neko uzme 5%
Ovo bukv. https://www.youtube.com/watch?v=FBx8SP_BWx0
То Неле махеру, изнад очекивања. Србадија се свађа који колонијални управник ће боље да нас прца, јесмо комедија
pregotivna glava, ne znam samo sta je radio sa sundjer bobom
cemerna depresivna kurcina, kad na tviteru citam njega ili antonelu rihu imam osecaj da su na ivici samoubistva
Dacic zamalo zaplako
Najbolje pičke u sps oduvek bile
ne vidim sta je problem da takav neko uzme 5%
jel ce se smoris kad bude dodao vucicu da organizuje vlast u beogradu?
+1
Čuj Celtaru brata Cara da se smori oko Beograda, pa taj čovek nije izgamizao iz ravnice zadnjih 45 godina, radijus života mu je 14km kvadratnih. Njega pogađa kad grune grad ili reka poplavi oranice, kakva kurac prestonica, tamo živi polusvet.
mislim da ce to da se sredi tako sto ce neki odbornici da izvrse prelet, vrv iz MI pokreta i iz dss-a iz obe ekipe po 2-3 i eto im vecine, a obraz ovih stranaka ostane neukaljan. a moze neko i iz lesinari protiv nasilja da preleti vucicu u bg, ne bih se iznenadio
celte vi bockavci niste merodavni bukv, u prirodi vam je da bacate hejt na nestora kosi se moralnim nacelima
Najbolje pičke u sps oduvek bile
oni valda imaju neku akademiu nesto najmudirija stranka
ma kapiram ja ideologiju i sve to, al ako ode u vlast, a otici ce, kako je onda nestor, a bogami i ti posledicno anti-establisment, to mene zanima.
vucic dobar? kako ce to da funkcionse u glavi
sad vidim sns-u dovoljan jedan preletac na beogradu, to ce obezbede bez problema. vec vidim debelog lazovica kako se polakomio na parce parizera
do malopre nie prelazio cenzus sad evo ga vec u vlasti celt konfirmovao
bukv vreme ce pokaze el true il je retard
Čekaj brate Celte šta si zapeo, stani da se Nestor ispiša po ovo nešto ljudi koji su stvarno iz nekakvih ubeđenja stali uz njega, zaslužuju i oni jbg. Ček par dana natezanja i neizvesnosti da prođe, mora i to.
al opet vlast u bg je kurac, nebitna kao i bilo kojoj opstini. svodi se na gde cemo napraviti fontanu i kako odvesti ova govna do reke
реално боли ме крац за бг содому и гомору
hahah drugosrbjanci veruju kako ce nestor izdati looooooooool lepa uteha za tuzno vece
sad: sigurno ce izdati nestor on je trojanski konj
2h ago: nece preci cenzus mejmun
al jebacevo da ce biti ministar zdravlja je jedna od tezih fejlara