Parlamentarni izbori 2023.

1. Nece Nestorovic ni sa kim

2. paz jbg nestor nije usao covek u penziji da bi bio ministar, kenja po ministrima bukv prica kako su besmisleni i nemaju funkciju poltroni

ako nestor izda to ce biti lvl da ne bude vidljivo, bukv glumece opziciju sve vreme bez ociglednog slizivanja.
    pa nije nestor bosko jebote ili djilas koji bi sutra nastavio tamo de je vucic stao

3. Srbijanski narod je rekao svoje. Ako su ljudi zadovoljni ko smo mi da to preispitujemo.

4. Скелетор
    https://x.com/DrBranimir/status/1736483276414456086?s=20

Evo avatar za nestore

boj na kosovu larperi jebeni

5. mislim da cak i ako ima ljudi u pokretu koji nisu gadljivi na saradnju sa sns-om, imaju mozga i znaju da bi koaliranje sa bilo kim ubilo taj pokret, utopili bi se u sns ko sapic i postojanje pokreta bi postalo besmisleno jer bi izgubili ove glasace koje su sad pridobili

6. Možda neće Nestor lično, al neki njegov kolega iz koalicije možda i bi

7. celtibore koga si glasao u svici svi se ovde izjasnili manje vise da cuemo

8. Posle ribnikara i onog drugog masakra, morao je da padne u naredna 3-4 dana da smo ljudi. Morao je narod da pregazi Beograd, rts, pink, vladu, Dedinje...Nismo. Rešili smo da se suprotstavimo mirno i civilizovano, sačekamo izbore, organizujemo se i - ovo je rezultat svega toga. Pisao sam već pre par dana ovo nam je realna domet, da se prodajemo za šaku jada. Ne zaslužujemo apsolutno ništa dobro, ne zaslužujemo da živimo ko pristojni ljudi i da se sa nama tako ophodi, i čini mi se da, ma kakva nesreća da nas snađe, neće u meni izazvati ništa veću žalost nego kad Bangladeš pogodi zemljotres i pobije 120 ljudi - bude mi žao ljudi, al već posle 10 sekundi se prebacim na nešto drugo.

9. melkijades stahp pls

10. @melk
    Ne veruju ni drugosrbijanci vise u tu spiku vis da je jopet mala izlaznost, svaki put ista prica vucko vas prejebe u borbi za istu pozicij pod hitna promena kursa. Ako izadje 50% znaci da hotulovi nemaju za cega da se cimaju.

Ko smoklja fazon, tozla mu pod guzicom on kmeci

11. Tuga je jebote, ne stoga što ovo zlo održavaju glupavi i zatucani, već prevashodno pokvareni, bezobzirni i gramzivi. Ne vladaju moroni jer im neko veruje, već jer je milion i po ljudi spremno da se kurva za nekakvu crkavicu ili mogućnost da ih izrabljuju po kineskim fabrikama, klinci koji bi trebalo da žive život idu na proteste da biju žene i starce za 50e. Beda jebena. Sa tih milion i po krezubih nemoguće je praviti bilo šta dobro i zdravo, ma ko bio na vlasti i ma kakvim idejama i kapacitetima raspolagao. Kako čovek koji autobusom prevali 300km da bi stajao sat i po na nekakvom mitingu, može da živi dobro u 21. veku? Ne ide nikako.

12. Zato džaba da se menja ovaj i postavlja neki onaj, ili oni, kako god - dok se sa ovih milion i po nešto pametno ne uradi mož se jebemo kao društvo.

13. Sve tacno. Ni 21. vek nie ono kako smo ga zamisljali.

Sto najgore tek na videlo stupaju retardi nasih generacia. Mislilo se da ce penzosi izumreti al ta kategorija je hronicno u nastajanju.

Š T A Š
    T
    A
    Š

14. Па једино да се масовно и истовремено врате Срби из иностранства(што неће јелте). Доста писмених, интелигентних је напустило и сад су логично доминатни крезуби, пореметио се баланс. Келт спаситељ

15. Ni 21. vek nie ono kako smo ga zamisljali

Znaš kako reče počivši patrijarh Pavle kad su ga pitali kad će nam biti bolje...Kad budemo bolji. Ne može od govana pita da se pravi, ma ko da pokušava. Onaj veseli Japan kad je spičila katastrofa i fukušima bila razorena, starci išli da umru sanirajući štetu, kako bi spasili što se spasti može i mlađima ostavili malo manju muku. Ljudi u redovima čekali na pomoć, ništa guranje, ujedanje...To je ono što sam ti pominjao, navike, kultura, sistem...To je narod. Mis mo pak stoka, i dok ne odlčimo da više ne budemo stoka, džaba sve.

16. Ma nece se pametni ljudi smaraju sa demokratijom, ko iole normalan sa nekim nezavisnim statusom uopste moze izadje na ovaj krindz od izbora... svako iole malo pametan i ko drzi do sebe nece dozvoliti da vejstuje vreme na nekom birackom mestu zarad neke budale koja garantuje neko bolje sutra

17. да се масовно и истовремено врате Срби из иностранства

Srbi iz inostranstva (90% moje familije, kumovi, drugari...) da se napuše kurčine što se toga tiče, ukinuo bih im pravo glasa koliko odmah. Ok je naravno da ljudi idu gde im je bolje, al ako si već digo sidro umesto da se ovde boriš, menjaš i popravljaš - jebi se, ostani i živi tamo i sa srećom ti bilo, ne brini za nas i ovo ovde.

18. A pajsad vratice se nazad kad dodje penzija da lepse krckaju devize u najlepsoj zemlji

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.