Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
da jbt, rts se toliko odrodio od debata da nemos poverovati da je bilo tamo
al palma cini mi se da je dominirala sa ovaokvim emisijama
Kako plidu suptilno gura ove separatiste
a jaka muda i moriljub petrovic je na kraju iskarao seselja
U meni se bore dva miroljuba
Jedan je Petrović
Drugi je Labus
bila ona emisija obracun pod palmom mislim da to miki vujovic vodio
e *urac kakav ti je danas stav o seselju odnoso o periodu kae dosao iz haga nakon onih protesta koje je radio protiv tome i vucica neko vreme
Hahah nisam provalio da su primjeri škakljivi jebach, njih mi dvojica pala na pamet kao suprotnost seselju
Cara posebno uvažava určevo mišljenje vidim
pitam coeka koji ti urac
stav mi je da vise nije relevantan politicki faktor koji na nesto moze da utice, al pratim sta prica
nie relevantan politicki fakor bi lajk: dobio sam dzipa od 150k
ne znam el true al to sam isto cuo ne kod drugosrbianaca
ne znam, prico je on nesto o tom dzipu al sam zaboravio
https://www.blic.rs/vesti/politika/seselj-u-dzipu-od-140000-evra-lideru-srs-za-luksuzni-automobil-sestra-dragica-pare/zbe934j
Bukv prvi rezultati kad se gugla sesulj i dzip
Cara presrećan je
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/18lj01c/razo%C4%8Darani_gra%C4%91ani_tra%C5%BEe_konkretnu_akciju_protiv/
Jesam vam reko? Jesam.
ahhaha svaka cast omladino
sta velis mujo, sta je resenje, sta bi ti uradio da si sad opozicija
- mršava od toliko hodanja
xaxax
Realno bolje žvalavi da ostane da sedi još koju godinu a ovo da se uruši, koji moj ovakve jajare da vode zemlju, pa to nije u stanju da upravlja ni sa dve ovce itri kokoške. Buldž jesam ja za ove idiote glasao?
Ovoj fake opoziciji ko god da se prikljuci samo dobije po usima, evo ovaj cuta i aleksic imaju solidan rejting medj narodom, krenu sa djilasom u akciju i na kraju ispadnu retosi. Za sl izbore vec postaju potrosena roba jer su stali uz drugosrbijance