Parlamentarni izbori 2023.

1. Sve što su magarci trebali da urade je da pozovu ljude da se ne razilaze dok ovo govno ne padne, a imali su gomile prilika za to realno. Sad mogu da se jebu bukvalno.

2. Nisu ni trebali da izadju na izbore jer vucica nemoguce dobiti obzirom na sve sheme koje ima od medija do lopovluka na izborima plus metode podmicivanja i ucene, al ako su vec izasli trebali su kao za 5 oktobar svi da se ujedine i u tu pricu bi dosli i ovi sporedni jer bi namirisali vlast, al za to je vec potrebna dirigentska palica usa ambasade i budno oko eu. Preduslov za to je da zele da se otresu vucica. Al zasto da ga se menja kada je dobar

To je razlog zasto su sns i drugosrbijanci ista govna

3. Pročitao ssm negde da im tvrdo zabola pajsad APLIKACIJA za ažuriranje pristiglih glasova u štab koja je kao debelo plaćena pa su zato kasnili sa objavom preliminarnih rezultata, neko bi rekao sabotaža jer i prošle godine zakazala identično lol

4. Pukao i server epsa za racune za struju tajna za decembar, kae proizvodnja i prodaja struje nie ugrozena sve bezbedno hakeri odradili svoj deo posla nie slucajnost

5. треба да откаже коалицију нестор и да се понове избори да се спасу румуника и онај алексић буди људи и ако смо несторијанци
    видим цело јутро нас медији гњаве како су неки насилни протести у току кака шупачка опозиција јебали вас сви гласачи ваши

6. видим ОПОЗИЦИОНЕ телевизије кад позову чланове гласа из народа без поштовања смарају а зашто нестор прича о плавим очима а зашто о вакцинама.. ало затворићемо вас колико сутра кад се власт пеомени мрш назад у Сиенен штаб
    наравно никоме не пада на памет да пита ове ђиласе коко ау украли итд

7. Do sada su nas sve lagali a nestorianci GovOrE isTinU momenat ma hajte molim vas nemaju ni jasan politicki program SarLataNizAm na delu vratice se srednji vek

Zemlja je okrugla nece mene niko zajebat

8. Osnovan je otpor opet, šolak otvorio budjelar

Nestoru sledi jedna ponuda odozgore koju neće moći da odbije, a uskladu sa čl. 248 krivičnog zakonika, dramica se završava u narednih par dana

9. Fleksujes s poznavanjem zakona jebach, cara duma sta li si sad rekao i da li si prozvao nestora indirektno

10. Stae cl 248

Bacje tipuje na izdaju mito korupcija

Ne znam sto vucic da podmicuje nestora kad ga je pajsad vec podmitio kupio mu glasove i potpise sve namesteno znam ja

11. Step 1: izaći na proteste sa transparentima Vukajlija protiv Vučića

Step 2: Kajzen se kliže na koru banane i pada kroz prozor sasedmog sprata

Step 3: profit

12. nestor novi ministar policije

13. Realno bolje žvalavi da ostane da sedi još koju godinu a ovo da se uruši, koji moj ovakve jajare da vode zemlju, pa to nije u stanju da upravlja ni sa dve ovce itri kokoške. Buldž jesam ja za ove idiote glasao?

pa dobro jutro konacno. prvo treba smeniti opoziciju pa tek onda vlast, o tome sve vreme pricamo

14. s obzirom da vam niko iz opozicije ne valja osim nestora bice pune ruke posla

15. Krenuo je postizborni copium, ma dobro je i ovako ajoj slobo šalji nam salate

16. šormaz reko da vucko pada 2024 ne znam de se pozurilo

17. pa nece nikad prozapadna opozicija smeniti sns, a patriotske stranke nisu ozbiljne, inace bi se ujedinili a 12 godina ne mogu da se ujedine. znaci razjebati djilasoide, a okupiti sto siru mogucu patriotsku koaliciju koja se nece rasformirati odma posle prvih izbora i koja bi mogla da cerupa biracko telo sns, dok se to ne desi sns uvek oko 45-50 posto, danke djilase

18. ima nekih indicija da ce nestor izda, odnosno da radi sa svima osim sa false opozicijom sto je odlicna stvar.

ne bi bilo lose da se poveze sns sps nestorijanci poks milos jovanovic i ove kmejmune tutnemo u drugi plan te da se krene sa true srpskom politikom

19. нисам за повезивање

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.