Parlamentarni izbori 2023.

1. e ništa onda neće ako ti nisi za

2. nisam ni ja jbg, al zipa tesko ce nestor cekati tamo neke izbore da nas bude puno vise sto zapravo i jeste cilj da se omasovi pokret, u medjuvremenu ce blacenje biti na max sa ovim teorijama zavera i drugim nebitnim budalastinama na koje se loze drugosrbijanski mejmuni ali i krezava srbija. Iz tog razloga verovatnoca je solidna da ce razjebu trenutni force koji je prisutan, jbg ulazis u krug sakala mora tu da bude kamuflaze ne moze sve transparentno

3. bukv poslusao par intervjua danas da nestoriancima, sve se svodi sa solacima nema sanse a kada se postave pitanja za sns svodi se na podrzacemo kvalitetne projekte i nema eksplicitno NE da se kaze za saradnju sa sns

za druge opcije ne pitaju trenutno je samo ovo bitno u medijima

Ako nestor izda nece biti toliko glup da to odradi na klasican transparetnan sapicevski-dosovski nacin obzirom da i nije potreban vucicu osim u beogradu

4. Srče se kopijum direkt iz buteljke je li nestorijanci

5. caro, aj da mi odgovoris na ovo, al nemoj sa interslegom bukv lololo mejmun, nego mi odgovori kao da te pita neko u lice:

brate, kako opravdavas sebi, kad vidis ili cujes sta je sve nestorovic pricao da si glasao za tog lika na izborima?

6. sta je jebac el ima jos ljeba u crijevu

7. Ma zabole caru za teorije zavere, više će da ga peče kad se ispostavi da je i šapić duže izdržao od nestora

8. dje je srpska zemlja tu su srpski radikali

9. brate, kako opravdavas sebi, kad vidis ili cujes sta je sve nestorovic pricao da si glasao za tog lika na izborima?

brate, vrlo jednostavno, nisam krindzer kao ti da se primam na nebitne gluposti. nestor voli da gostuje po televizijama i lupeta gluposti, svasta je nacuo i voli da blebece, bukv nisu relevante stvari i kuj god ga glasao nije glasao zbog toga, vec zbog objektivne spike kao i sto ostatak nestorianaca prica. Vrlo jasne stvari i objektivne probleme drustva u kom zivimo, ljudi su zeljni toga i to je to. Spremni da poveruju ekipi od 100+ naprednih celtula poput tebe da zele nesto osim da se pordaju jer su iskristalisane licnosti

doduse ti nisi dostigao jos uvek nestorijanski lvl

10. koja je ta objektivna spika?

11. kolonizovana srb, korupcija, negativna selekcija ukratko

12. Vise sam puta cuo “nestorijanci” u zadnjih 48h nego ista

13. kazi mi nesto konkretnije caro, to sto si mi rekao ukratko najbukvalnije svaka stranka (osim sns i sps na vlasti) prica.

ali svaka, od srbija protiv nasilja do zavetnika. korupcija, negativna selekcija, varijacije kolonizovane srbije.

kazi mi ne ukratko, nego ono sto odvaja nestorov program i pokret kao jedinstven, poseban.

i da znas, ne podjebavam te, nego te pitam. a ti odgovaraj kako oces.

14. nego ono sto odvaja nestorov program i pokret kao jedinstven, poseban

pa to sto pored tih average spika prica one nebuloze eto i to sam ti resio

15. pa nema programa jbt, i nije nestor nego pokret mi iz naroda tako se zove. nisu politicka stranka.

bukv su antisistemska prica sa tezom da treba spreciti svoje da kradu u perspektivi, da si na taj nacin resio probleme. na kljucne pozicije stavis nekorumpirane ljude i problemi po difoltu prestaju jer se ne stvaraju novi. bukv organizujes zdravu ekipu koja u zemlji postoji, strucne ljude. ofc zvuci kao utopija al svako normalan bi to pozeleo

ne znam da to neka stranka nudi evo nisam gledao sta nudi sns

16. shxalim se, dobar je link poslao urac, 20tak min traje izlaganje, vredi pogledati, ja sam mislio do pre 2 dana da je nestorova stranka one man team ali nije

17. to sto kaze cara a dodao bih i zaokret ka rusiji kao jednu od bitnijih stavki, dakle neka zdravija verzija boskic spike

18. Je l ovo… Božidar Đelić ahahah

19. to nesto kao dosta je bilo sto je bilo?

oni su imali program doduse.

"mi iz naroda" se svodi na postavljanje nekorumpiranih ljudi samo, nije bitan program, osim da srbija ne bude kolonizovana, da nema korupcije i da selekcija ne bude negativna, jel tako?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.