Parlamentarni izbori 2023.

1. brate dao sam ti neke osnove, ljudi su manje vise eksperti u svojim oplastima, nemaju imbecile u pokretu osim sto veruju u flat earth teoriju sto ih rankuje u klasik morone

poceli su spiku pre mesec dana a laprdaju po jucubovima godinama. mada bukv kada bi neko resio to sto sam ti naveo procvetali bi

2. Zamisli ti Đelić i još ko zna ko sve iz te negdašnje ekipe tumaraju Srbijom i žive kao tu među nama.

3. e da i da kaem da ne bude posle ManIpuLiSao je mejmun, nisam ni izasao na izbore jbg mora nestor vise da se oznoji od ovoga sto je ponudio. kad bude na 20-30% ovakvih glasova kao što je sad dobio podržaću i ja ovako mi ne pada na pamet se sramotim da svoj glas izjednačavam sa prosečnim srpskim glasačem imbecilom na namestenim izborima jbg

Teoretski recimo ako bi stvari išle čisto kao što su predstavljene kvalitetna baza leži u ovih 45% sto nisu izasli na izbore, to je potencijal, ljudi koji nece da se glupiraju za budalastine.

ko uspe animira nezaintereosvani deo populacije sa realnom pricom tada ce nam vrv i biti bolje a to zahteva neki izlazak od 70% min gde bi drugosrbijanci i ovi krezavci dobili po ćili

4. nemaju imbecile u pokretu osim sto veruju u flat earth teoriju sto ih rankuje u klasik morone

ne razumem ovo?

5. ce nauce u hodu sta i kako da se radi, najbitnije je samo da nisu korumpirani, da zele najbolje za srbiju, da su posteni i da njihovi sopsteni materijalni interesi nisu bitni vec samo ono sto im po zakonu sleduje kad budu bili na odredjenim pozicijama, eto

6. Jel to i urac nestorijanac

7. ne razumem ovo?

u tome i jeste poenta, to sto neko laprda o flat earth apsolutno je nebitno kao cinjenica dal je okrugla ili ravna ne menja nista u realnoj stvarnosti. bukv umesto o vremenskoj prognozi pricas o flet earthu i kmamutima

to samo krindzeri i transferasi vide kao problem jer im se kosi sa klasik obrazovanjem i ne dozvoljavaju sebi izadju iz okvira. to i jeste razlog sto si se busterovao jbg iskr

8. Caro jesi glaso il nisi šta ga drviš sad

9. ce nauce u hodu sta i kako da se radi, najbitnije je samo da nisu korumpirani, da zele najbolje za srbiju, da su posteni i da njihovi sopsteni materijalni interesi nisu bitni vec samo ono sto im po zakonu sleduje kad budu bili na odredjenim pozicijama, eto

trenutno su bukv na evo deco evo ova cokolada je prelepa i delicemo je sa vama sto je u osnovi teska navlakusa

ako izjebu to one step up kategorija nego sto je ikad bilo po mojim nekim standardima

10. Caro jesi glaso il nisi šta ga drviš sad

haha ovo ne menja tvoj zavet sta ces radis sa kofom vode ako nestor bude true lolo

11. ovaj cara zivi u tinki vinki svetu, vazi brate postenjacina do postenjacine u tom pokretu

Kakav si ti retard druze

12. hahahaha evo ga krindzara doco sa certa konfirmovao loooooool

13. Realno Krindžegari najgore prošli, jer nema titule naredne bar tri godine ni u fuci ni u baći

14. koga je ono krindzara glasao sta je rekao

15. to samo krindzeri i transferasi vide kao problem jer im se kosi sa klasik obrazovanjem i ne dozvoljavaju sebi izadju iz okvira. to i jeste razlog sto si se busterovao jbg iskr

brate sta pljujes po meni bez razloga pitam te da razumem.

i recimo kapiram da su nasli nestorovica da izigrava majmuna kako bi skupili glasove da dodju u parlament i stvarno uticu na vlast, sto im je i plan. i imaju prilike vec da pocnu, da iskoriste poziciju u beogradu da to i urade.

ali koliko vidim, program im se svodi na ono sto vec dveri pricaju. nema tu nekih velikih novina.

od njih i pokupili glasove + ovi sto podrzavaju nestorovica, al ne ko strucnjaka nego kao majmuna, ako me kapiras

16. Nestor nam je trebao jako, jer kojekakvi Đilasi, Boškići, Tadići itd su dobili poruku - pre ćemo glasati ovog ravnozemljaša nešto nego vas, mrš iz politike. Jbt svi ti ljudi moraju tipa utroje da se skupljaju da bi 2.5% uzeli, jebote, kakav transfer blama

17. od njih i pokupili glasove + ovi sto podrzavaju nestorovica, al ne ko strucnjaka nego kao majmuna, ako me kapiras

Celtore bratino pa moramo mu za to odati priznanje realno, ako ćemo pravo.

18. Kako starim sve više se slažem s celtom, ali i sa melkom, treba naci neki balans izmedju celta i melka i dobili bi objektivnog komentatora na vukajlji

19. brate sad ste ko oni retardi sa redita i tvitera, veci vam problem 5% za nestora nego 95% za ostale gde bukvalno nemas osobe koja nije problematicna i nije vec solidno ojadila ovu zemlju

20. brate sta pljujes po meni bez razloga pitam te da razumem.

nisam ti nista lose rekao bukv, po difoltu cim cujes flet earth teoriju ljude klasifikujes pod imbecile, stereotip bukv

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.