Parlamentarni izbori 2023.

1. eeee moj melke prosla su vremena kace sperma teglisala zivelo na planini i bezalo od vacca punktova

2. i recimo kapiram da su nasli nestorovica da izigrava majmuna kako bi skupili glasove da dodju u parlament i stvarno uticu na vlast, sto im je i plan. i imaju prilike vec da pocnu, da iskoriste poziciju u beogradu da to i urade.

kako mislis da je moguce ako su manjina, samo bi podrzale ove i pordali se u ocas posla

vid ako nestor izda to ce biti lepa transakcija a ne bejzik pilicarenje

3. Ma jedini razlog što Nestor još nije prodao je jer ne stiže, oko njega su sad ribe koks alkohol, zove me malopre drugar iz kruga dvojke (jedan od brojnih) kaže šeta svog šiba inu kera i prolazi pored štaba nestorijanaca, unutra polumrak prozori otvoreni na kip i čuje se na ulici muzikica i karanje, kaže cokću pičke ko telad da doje

4. Realno stanje je dakle

- 45% - bole nas kurac jepte se svi
    - 24% - prodane duše
    - 14% - nisu nešto al su manje zlo, ajd daj
    - 4% - Dačićevi andedovi
    - 2.5% - nestorijan ravnozemljaši
    - 10% - Čeda, Tadić, Radule, Boškić, Rusi

Realno kad pogledaš ovako, nismo baš skroz bolesno društvo

5. od njih i pokupili glasove + ovi sto podrzavaju nestorovica, al ne ko strucnjaka nego kao majmuna, ako me kapiras

i ovo je cisto nabadanje

nestor u koroni obj zadobio poverenje nevakcinisanog, poluvakcinisanog i x2 vakcinisanog stanovnista. jedinino busterovani su true da nisu imali razloga mu poveruu. da se kandidovao posle korone ovaj postotak glasova bi bio i veci znatno

u onoj situaciji bukv bio prva alternativa mainstreamerima

6. U stvari ne valja, u žvalinih 24% idu i mrtvi i fantomi, dakle ima realno nekih 20% kupljenih duša. Jebote ovog u istoriji nije bilo, da čovek vlada sa realno 5% ljudi koji ga podržavaju haha

7. nisam ti nista lose rekao bukv, po difoltu cim cujes flet earth teoriju ljude klasifikujes pod imbecile, stereotip bukv

ne svrstavam pod imbecila nekog ko veruje da je zemlja ravna a ima neke druge kvalitete, ali ne mislim da je bas jak iz fizike i generalno skole.

vid ako nestor izda to ce biti lepa transakcija a ne bejzik pilicarenje

ako ga ljudi glasali da ne bude sa sns-om a on bude, ili isto sa spn, mozes da ga okreces koliko god zelis da nije najcistiji licni interes, ne mozes da sakrijes to.

8. sns je objektivno tu na 15% populacije i jebe ne vadi

true fanovi su samo penzosi ostali njegovi bi ga prodali sutra i presli u pajsad drugosrbijance, vec su to uradili kad su otisli kod njega

9. ne svrstavam pod imbecila nekog ko veruje da je zemlja ravna a ima neke druge kvalitete, ali ne mislim da je bas jak iz fizike i generalno skole.

razumes, radi se o prici a ne tvrdnji. jbg ako neko govori o tome sa uverenjem odnosno prica o nekoj teoriji ne znaci da bi glavu na panj stavio zbog toga

ako ga ljudi glasali da ne bude sa sns-om a on bude, ili isto sa spn, mozes da ga okreces koliko god zelis da nije najcistiji licni interes, ne mozes da sakrijes to.

naravno to cemo tek videti u kojoj formi ce se desi, za sad je utopija

10. Brt zamisli bivši žuti koji su sad sns naprave pun krug i vrate se u žuto lol

11. isti ste melk sa sns-ovcima to ti pricam sve vreme jedina razlika je sto penzosi nisu bili za ds u toj meri :)

firma bukv

12. Prike pa nisu u SNS prebegli najviše žuti nego vadikavi. Žuti drugosrbi jesu svakako jedan deo kolača al bar pola su SRS bagra.

2008 SRS - 30%, 38% - DS
    2012 SRS - ispod cenzusa, 22% - DS

13. Nestor gospodin čovek ispao za ove što kmeče, štrajkuju glađu i ispadaju jajare pred studentima sinoć.

14. e a sta je sa programom ovih stranaka koje su dobile 95% zbirno? jel ima neko tu neki program koji nije mrtvo slovo na papiru?

15. Ne znam Bačje Zorana Mihajlović, Knežević, mislim Mali...5-6 ministara bilo iz žutih. Dinkić takođe. Možemo i Čedu, Đilasa i Tadića da uvrstimo tu takođe.

16. Prike pa nisu u SNS prebegli najviše žuti nego vadikavi. Žuti drugosrbi jesu svakako jedan deo kolača al bar pola su SRS bagra.

eeee moj prike, sns je preuzeo politku zutih tu i jeste osnova problena

17. Bivši žuti koji naprave pun krug pa pnovo budu žuti biće onako tamno braon recimo

18. Ne znam Bačje Zorana Mihajlović, Knežević, mislim Mali...5-6 ministara bilo iz žutih. Dinkić takođe. Možemo i Čedu, Đilasa i Tadića da uvrstimo tu takođe.

vesica da ne zaboravimo koja je jedna od glavnih target meta gadjenja drugosrbijanaca

19. e a sta je sa programom ovih stranaka koje su dobile 95% zbirno? jel ima neko tu neki program koji nije mrtvo slovo na papiru?

ma nema, sve se svodi na "big tent" populizam i proseravanja, nema tu ni levice, ni desnice, nista medju jacim strankama.

nema kod nas parlamentarizma pa da glasas za stranku koja zastupa tvoje interese i stavove, pa da se vlada pravi kao presek interesa drustva nego se glasa ko ti najlepse izgleda, najpostenije ili jebem li ga sta.

pitao sam caru jer me zanimalo zasto glasao nestorovica, a on nije ni glasao, tako da ni to nije bitno.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.