Parlamentarni izbori 2023.

1. al ako se ne daj boze promene ikad prilike u svetu u smsilu da nato popusi u ukraijini, u srb narodna volja dodje na prvo mesto, ameri oslabe i popuste na kosovu eto nama velike srbije opet i jako jako puno kmecanja raznoraznih drugosrbijanaca, plidua i milogoraca lolololo

2. cak i da je ovo istina - a znamo kako se zivelo pod sovjetskom/ruskom cizmom nakon ww2 u ist evropi, eno predji granicu pa pitaj komsije madjare kako im je bilo - sa ovim izborom ces imati daleko manje leba u crevu jer od rusa mozes da kupujes samo rakete a izvozis jabuke

slazem se, al nije danasnja rusija komunisticko smece koje je bila u tom periodu

danas je i rusija solidno kapitalisticka zemlja

3. Iz toga razloga respektara za Vucka sto oce bude tito i svi ga podjebavaju odo naranit ovce

4. al ako se ne daj boze promene ikad prilike u svetu

Ovo bukv se mora desiti, pametni politicari samo cekaju i odmah reaguju, izaberes stranu koja je trenutno jaca i drzis se, kad se situacija u svetu promeni promenis i ti stranu. To nije sramota, nije to kao odnos izmedju ortaka FOREVER BRO nema vecitih prijateljstava a bogu mi i neprijateljstava izmedju zemalja istorija je pokazala. Mislim da idealno je ako mozes da balansiras forever ali male su ovo balkanske zemlje i to vise ne prolazi, nije slucajno sto je Tito do donekle dobro radio ali koliku je zemlju on vodio a sta je danas ovim nesrecnicima ostalo.

Rusija danas nije toliko smece ali je smece, mracni vilajet djeno neprijatelji rezima nestaju bez traga a oce i da te pojede i mrak ako izadjes na ulicu da se bunis nesto

edit

odo naranit ovce - odo u spa - odo na kafu sa nestorom

5. Jedini razlog zašto te rus ne jebe kao amer je zato sto rus nema kapacitete kakve ima amer, upamti to glavo od 40+ ljeta

6. To sto rus nije izazvao sranje u srbiji a jeste u ukrajini ili moldaviji gruziji gdje god je jedino iz razloga sto je vlast u srbiji kurcopušački nastrojena prema rusiji a u obrnutom slučaju, rusi bi ti gurali neki desničarski pandan SPNu da skine vučića ali nema potrebe za sada kao što sam naglasio

7. Bukv ovo sto mislis da ameri guraju spn isto bi ti bilo od strane rusije u slucaju da spn dodje na vlast i zajaše 10+ god, onda bi se gurali nekakvi boškoi i ostala druzina

8. al nece rus doci da ti cepne teritoriju i instalira nato bazu, niti će ti nametati parade i ostale glupsoti. Ako moras zlo ovo drugo bukv manje

Pa bukvalno se to desi kad si glup pa dozvoliš da šiptari prvi ponude nato bazu umesto tebe, iako imaš sto puta bolju infrastrukturu da to podržiš. A ne nego ih oteraš u kurac i držiš se sam protiv svih i onda kuku majko jebe mene rajko kako se ovo desilooo

Kmečanje prvosrbijansko klasično

Isto je bilo i 41ve hrvati prvi ušli u dil a srbina naložio pajsad englez da se buni iako su mu ponuđeni uslovi za tipa 90-procentni rastvor neutralnosti. E sad, to što bi nas Hitler sve pobio ionako nakon što se razračuna sa ostalima je hindsight. Rezime, srbi pojeli govno izgubili veliku srbiju u vidu bele jugoslavije i dobili avnoj granice

Uzgred Rusi ti neće šetati pedere gradom nego T-72, parada ne gine ti biraš jedino koja ti je draža. A treće, ako su mogli ukrajince da gaze koji su im triput bliži narod po svim osnovama, ja ne znam čemu se nadaš tačno za nas

9. Taj rad, dobro zapazanje ovo za bazu, secate se izjava, jos smo bili ista republika, nemoyte da date NATO bazu ici ce vojnici od grada do grada da kradu, pale i siluju hah. Bukv su vam dopustili i previse vremena da resite problem na kosovu, i isto ka u bosni i krajini, svaki smislen plan odbiste i na kraju najgori prihvatiste. Sve sto je Slobi nudjeno pre bombardovanja je 10x bilo gore nego sto ste prihvatili nakon 78 dana pisanja iz vazduha. Nije smeo odmah da prihvati da ne razocara prvosrbijance i ne bude “izdajnik” hah pa bukv prelol

10. Mogu samo da napišem da su vam sve priče uzalud i sve je uzalud dok god se radi 8h i više. Tačka. Kraj. Sve bolesti kičme i psihe i sve je zbog toga. A politika HA ha, jel to ono što se prikazuje na TV?

11. Namirijo.

Sad ispalo cara priziva ruje lol plidu aj ne lupaj reko sam ili ili, ko fazon ako dodju radikali evo nama rata ako dodju ruje kupovacemo cigare na komat

Cek jbt, eo pod zapadom smo 23god, prihvatili kapitulirali poverovali nastavili i dalje se cmarimo a hil danas ovako popisa drugerbijance

I? Dje je zapelo mudraci

12. Cek vi ste pod zapadom? Ja se secam jos je i za vreme Tadica Putin dolazio, sad da i ne govorim, ulasku u EU ste blizi jedino od mozambika, niste uveli sankcije Rusiji..ne znam mozda sa strane to tako deluje

13. Koi su predlozi, otpisati kosovo podrazumeva se odreci se bukv svih interesa da bi imao ljeb u crevo jer dje rujo dodje tu trava ne raste i biti strpljiv fazon 2050 ce biti super al samo drugosrbijanci da se rese ovog zla sto nam je na vlasti

L O L
    O
    L

Objektivnija vuckova prica o povecanju plata, gradnja autoputeva i otvaranje senafora

14. Cek vi ste pod zapadom?

Jok pod rusima smo pa dolazi putin svako malo, sto kae nestor drug dacic ne sme ni u goste u rusiju da ode

15. dacic ne sme jer je izdao bleju i komunizam

16. Sankcije vrv nisu uvedene jer se ne sme od naroda i pada popularnosti izdaja jelte i to e ono kad kaem da je vucko bolje resenje jer bolje jebe zapadne gazde nego sto bi jebacevi docekajmo hitlera sa cvecem odradili

Blam bukv

17. Vis da ne sme kae sta u briselu dogovara, laze nas laze njih

18. Koi su predlozi, otpisati kosovo podrazumeva se odreci se bukv svih interesa

Daj jednu bazu i slobodan promet narkotika hehe
    Ili
    Daj 15% teritorije

Pick one

Sloba: ok aj ovo drugo al malo ćemo da se puškaramo prvo samo bez zuvanja
    Ameri: ok ode kosovo poz

25 god kasnije

Cara: šta treba da se odreknemo kosova???

19. Naci jebac pustaj kosovo daj parade stavljaj baze hitler moze da bi ti imao ljeb u crevu

Sirotiljska spika bukv

20. E da i genecod mozeee bajo evo raste bdp dramaticno

Za sankcije rujama malo ce nam biti creva od silnoga ljeba

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.